cosi_holland_haag_1980x1005px20220304133318.webp

Holland Haag - Cosi Dream Colors

De Holland Haag Cosi Dream Colors collectie gordijnstoffen, is betoverend natuurlijk. Ondanks de natuurlijke uitstraling heeft deze collectie de voordelen van krachtig materiaal dat de tand des tijds doorstaat.

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Cosi Dream Colors bestaat uit de sub collecties: Explore, Captain en de Vancouver & Ontario FR. Alledrie hebben een lengte die de drie meter benadert (2.95 - 3m). Dit maakt het verschil bij hoge ramen, en geeft ze dat chique effect.

Explore
Explore is een fleurige, kamerhoge weefstof (3m) van honderd procent polyester. Dat zie je niet, maar heeft veel voordelen ten opzichte van natuurlijke materialen. De stof is ook geschikt als vouwgordijn. Beschikbaar in 23 kleuren.

Captain
Captain is een zachte, kamerhoge inbetween (2.95m) met zichtbaar weefeffect. Door de opengewerkte structuur, en de oneven geweven draden, ontstaat een natuurlijke lichtinval. Perfecte inbetweens voor een mooie brede zoom. Door het gebruik van polyester behouden deze gordijnen hun vorm en kleur. Beschikbaar in 23 kleuren.

Vancouver & Ontario (FR)
Vancouver en Ontario FR (vlamvertragend) zijn kamerhoge blackout gordijnstoffen van 2.98m hoog. Deze gordijnstoffen vallen soepel, ondanks dat ze geen spatje licht door laten. Ze zijn namelijk bewerkt met een zogenaamde ‘3 pass coating’. Een nieuwe technologie die zorgt voor thermisch isolerende effecten. Ze hebben een natuurlijke look, maar zijn door het gebruik van polyester een lang leven beschoren. De stof is ook geschikt als vouwgordijn. Beschikbaar in 23 kleuren. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay