STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Geen luchtzuiverend apparaat, geen luchtzuiverende planten, maar luchtzuiverende gordijnen! Wie anders dan het supergroene merk A House of Happiness, komt met dit innovatieve staaltje technologie?

A House of Happiness - innovatieve Naturally Fresh gordijnen
Nooit eerder was goed ventileren, en schone lucht in huis, belangrijker. Perfecte timing dus, voor het innovatieve product luchtzuiverende gordijnstoffen (ook geschikt voor vouwgordijnen). 

De WHO stelde dat negentig procent van de mensen binnenshuis vervuilde lucht inademt… Denk bijvoorbeeld aan stikstofoxide, dat vrij komt bij koken op gas. Of aan chemische stoffen uit plastic of verf. 

A House of Happiness staat bekend om zijn milieubewuste gordijnen, en doet daar nu dus een schepje bovenop met dit innovatieve product. Hoe werkt het? Simpel gezegd maakt de stof versnelde oxidatie mogelijk, waardoor de verontreinigde stoffen in de lucht worden afgebroken. 

De luchtzuiverende, kamerhoge gordijnstoffen zijn er in vier soorten: 
 • Refresh, is een verduisterende stof, die dubbelzijdig te gebruike is! (Ook mooi van buiten dus…). Hij is er in dertien kleuren.
 • Aireca is een collectie overgordijnen, beschikbaar in twaalf trendy kleuren. 
 • Bouclight isse semi transparante inbetween, die in twaalf bijpassende kleuren zijn afgestemd op de Aireca overgordijnen, voor de perfecte match. 
 • Fresh is een prachtig soepelvallende transparant in een naturel basispalet van acht kleuren.
Uit gedegen onderzoek blijkt dat de luchtzuiverende werking geen tijdelijk ding is. Hoe vaak je de gordijnen ook wast, het effect blijft.

*Deze gordijnstoffen zijn deels gemaakt uit gerecyclede petflessen!

Meer over
A House of Happiness

Inspiratie
Wuivende en golvende gordijnen

advies
Welke trends zijn
er op het gebied
van gordijnen?

Impressie
A House of Happiness innovatieve naturally fresh gordijnen

Graag maximaal schone lucht in huis?

bekijk de collectie luchtzuiverende gordijnen in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP