as_creation_geo_effect20220602153103.webp

Geo Effect - design met veel ‘Ou la la’

De nieuwe behangcollectie Geo Effect van AS Création heeft één belangrijke inspiratiebron: elegante Franse mode. Die staat bekend om haar geometrische patronen. De variatie die daardoor ontstaat in deze collectie is verrassend.

Geïnspireerd door deze behangcollectie?

Kom langs in onze winkel!

MEER INFO

Lijnen zigzaggen over de muur. Donkere blauw-groene cirkels doen denken aan een geschakeerd wateroppervlak met diepe gronden…

En waar schakeringen zijn, is glinstering… Ben je op zoek naar een collectie die met metallics werkt? Bekijk dan zeker het Geo Effect, waarin zilver, goud en brons de krachtige grafische designs ondersteunen.

Krachtige warm rode hexagons vormen een 3D effect waartegen je aan wil leunen als waren het kussens. De hexagon variant waarbij goud, grijs en zwart gecombineerd worden, doet echter meteen krachtig zakelijk en modern aan. Dat is typisch voor deze collectie, met vormen wordt de kracht van het ontwerp neergezet, met kleur worden stijl en smaak gerealiseerd.

De donkere (of lichte) visgraat motieven geven bijvoorbeeld een heel ‘warm’ effect door schakering. Dat geldt overigens ook voor de paar effen uni’s uit deze collectie (met metallic!). Ideaal om te combineren op een aangrenzende muur. Want overdaad schaadt…

Deze collectie is zeker geschikt om als centerpiece in te zetten op een wand die extra aandacht mag krijgen. Achter de zithoek, eettafel, of in de keuken bijvoorbeeld.

Deel dit artikel

Geïnspireerd door deze behangcollectie?

Kom langs in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay