STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Klinkender, en vooral passender, kon de naam van deze behangcollectie niet. Wie thuis de illusie wil wekken van een privé sauna omgeving, heeft een honderd procent match met het behang uit de collectie My Home My Spa van AS Création!

AS Création My Home My Spa - ultiem intiem!
Wat is het toch, dat er onmiddellijk zo’n perfect ontspannen gevoel over je heen komt in een sauna of wellness omgeving? Vaak zijn de vele overdadige ornamenten en tierelantijnen nou niet precies waarin we onze persoonlijke stijl herkennen. 

Dat is dus best heel ingenieus gedaan. Hoe krijg je nu bij jou thuis zo’n ‘warm’ gevoel, maar dan wel in jouw stijl? Simpel, durf soms ook een beetje stijlbreuk te maken. Zo’n afgeschermde ruimte als een wellnesshoekje, hoeft niet helemaal exact in sync te zijn met de rest van je interieur. Daar mag je best even een unieke sfeer creëren. Dat kan uiteraard net zo goed in de slaapkamer, of het hoekje waar je graag met een kopje thee of een moment voor jezelf ontspant. 

My Home My Spa is een warm onthaal. Dat kan voor iedereen anders voelen. Zijn dat die 3D tegeltjes aan de wand, is dat een oud vintage kleed, zijn dat Griekse ornamenten, figuratieve patronen, of ga jij liever voor de ultieme jungle mural? Met die laatste steel je natuurlijk wel passend de show, in Adams’ kostuum uit de sauna stappend. 

Hoofdzaak is, die intieme sfeer kan altijd passend bij jouw smaak gekozen worden. Eenheid bestaat bij de gratie van contrast… Durf die kers op de taart te plaatsen dus met behang van My Home My Spa van AS Création!

blog
Werelds behang
voor nóg meer
sfeer in huis

meer over
AS Création

Impressie
AS Création My Home My Spa collectie

Advies
Wat is een landelijke- of romantische woonstijl?

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP