as_creation_my_home_my_spa_1980x1005px20220304103013.webp

AS Création My Home My Spa - ultiem intiem!

Klinkender, en vooral passender, kon de naam van deze behangcollectie niet. Wie thuis de illusie wil wekken van een privé sauna omgeving, heeft een honderd procent match met het behang uit de collectie My Home My Spa van AS Création!

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is het toch, dat er onmiddellijk zo’n perfect ontspannen gevoel over je heen komt in een sauna of wellness omgeving? Vaak zijn de vele overdadige ornamenten en tierelantijnen nou niet precies waarin we onze persoonlijke stijl herkennen. 

Dat is dus best heel ingenieus gedaan. Hoe krijg je nu bij jou thuis zo’n ‘warm’ gevoel, maar dan wel in jouw stijl? Simpel, durf soms ook een beetje stijlbreuk te maken. Zo’n afgeschermde ruimte als een wellnesshoekje, hoeft niet helemaal exact in sync te zijn met de rest van je interieur. Daar mag je best even een unieke sfeer creëren. Dat kan uiteraard net zo goed in de slaapkamer, of het hoekje waar je graag met een kopje thee of een moment voor jezelf ontspant. 

My Home My Spa is een warm onthaal. Dat kan voor iedereen anders voelen. Zijn dat die 3D tegeltjes aan de wand, is dat een oud vintage kleed, zijn dat Griekse ornamenten, figuratieve patronen, of ga jij liever voor de ultieme jungle mural? Met die laatste steel je natuurlijk wel passend de show, in Adams’ kostuum uit de sauna stappend. 

Hoofdzaak is, die intieme sfeer kan altijd passend bij jouw smaak gekozen worden. Eenheid bestaat bij de gratie van contrast… Durf die kers op de taart te plaatsen dus met behang van My Home My Spa van AS Création!

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay