STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Zoek jij een vloer die tegen een stootje kan? Dan wil je méér, dan de gemiddelde vloer je kan bieden. Een PVC vloer is van zichzelf al sterk, maar de collectie ProPLus doet daar gewoon nog een schepje bovenop… 

ProPlus van COREtec sterk staaltje PVC vloer…
Binnen de collectie ProPLus vind je alleen maar vloeren met een super harde kern. Deze is daardoor vele malen stabieler. (Ook krimpen en uitzetten behoort tot het verleden.) Daarnaast is de vloer volledig watervast.

Heb je een hond? Dan is dit zeker jouw soort vloer! Deze collectie wordt namelijk ook industrieel gebruikt voor winkels en kantoren. Dat betekent een kras- en slijtvastheid waar je écht wat van mag verwachten. 

Toch maken de meeste mensen de keuze voor deze vloer vooral omdat ze gevallen zijn voor het uiterlijk. Dat het de sterkste vloer in omloop is, is gewoon een extra (Pro) Plus punt…

Met maar liefst vierendertig variaties (...) ga je hier wel slagen… Van smalle tegels tot grote, robuuste tegels, en van een rustige houtnerf, tot zichtbare knoesten. Ook steenmotief vind je in deze collectie. Voor wie het uiterlijk van een stenen vloer wil, maar het gemak van een PVC vloer. 

Ook het kleurenspectrum is schier eindeloos. Van zwart tot wit, met alle tinten grijs, bruin en beige ertussenin. 

*Deze vloer wordt ook vaak gebruikt over een bestaande tegelvloer voor renovatie. Daarbij is egalisatie niet nodig, door de ingebouwde ondervloer. 

Blog
Een prachtige PVC, én krachtige vloer... die past bij ons

Inspiratie
PVC IS NATUURGETROUW EN STERK

Impressie
ProPlus van COREtec, - sterk staaltje

PVC vloer...

meer over
Coretec

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP