50_rlv_1203_renovation_coretec_proplus20220304110238.webp

ProPlus van COREtec sterk staaltje PVC vloer…

Zoek jij een vloer die tegen een stootje kan? Dan wil je méér, dan de gemiddelde vloer je kan bieden. Een PVC vloer is van zichzelf al sterk, maar de collectie ProPLus doet daar gewoon nog een schepje bovenop… 

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Binnen de collectie ProPLus vind je alleen maar vloeren met een super harde kern. Deze is daardoor vele malen stabieler. (Ook krimpen en uitzetten behoort tot het verleden.) Daarnaast is de vloer volledig watervast.

Heb je een hond? Dan is dit zeker jouw soort vloer! Deze collectie wordt namelijk ook industrieel gebruikt voor winkels en kantoren. Dat betekent een kras- en slijtvastheid waar je écht wat van mag verwachten. 

Toch maken de meeste mensen de keuze voor deze vloer vooral omdat ze gevallen zijn voor het uiterlijk. Dat het de sterkste vloer in omloop is, is gewoon een extra (Pro) Plus punt…

Met maar liefst vierendertig variaties (...) ga je hier wel slagen… Van smalle tegels tot grote, robuuste tegels, en van een rustige houtnerf, tot zichtbare knoesten. Ook steenmotief vind je in deze collectie. Voor wie het uiterlijk van een stenen vloer wil, maar het gemak van een PVC vloer. 

Ook het kleurenspectrum is schier eindeloos. Van zwart tot wit, met alle tinten grijs, bruin en beige ertussenin. 

*Deze vloer wordt ook vaak gebruikt over een bestaande tegelvloer voor renovatie. Daarbij is egalisatie niet nodig, door de ingebouwde ondervloer. 

Deel dit artikel

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay