STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben je wel toe aan een nieuwe kleur? De binnenverf van Decokay Design is betaalbaar en heeft een goede kwaliteit. Er zijn drie verfsoorten die in elke kleur zijn te mengen.

Decokay Design binnenverf
Decokay Design heeft verf voor binnen en buiten op acryl en terpentine (alkyd) basis.

Decokay Design heeft drie soorten verf voor binnen: grondverf, lakverf en muurverf. De verven zijn verkrijgbaar op basis van acryl en terpentine.

Grondverf
Grondverf is een belangrijke basis van een verfklus. Als de grondlaag in orde is, dan wordt het eindresultaat ook mooier en duurzamer. Grondverf zorgt voor een goede hechting en voor een goede vulling, waardoor de eindlaag een hogere glansgraad krijgt. Grondverf gebruik je bij onbehandelde ondergronden.

Lakverf
Lakverf breng je aan op een behandelde ondergrond. Lakverf zorgt voor de ‘finishing touch’ van je schilderwerk. Lakverf voor binnen van Decokay Design is verkrijgbaar in zijdeglans en hoogglans, op basis van water of terpentine.
Lakverf van Decokay Design is geschikt voor hout, kunststof en metaal.

Muurverf
Muurverf wordt ook wel latex genoemd. Colordek, de muurverf van Decokay Design, is een matte muurverf. Deze is normaal afneembaar en heeft een goede, dekkende kwaliteit.

Alle soorten verf zijn in elke kleur te mengen.

Net iets te weinig verf gekocht? Maak dan niet het hele blik leeg, maar laat wat over. Meng vervolgens het nieuw gekochte blik met de oude verf om kleurverschil op het te verven oppervlak te voorkomen.

Wil je ook graag een nieuwe kleur op de muur?

Onze stylisten geven je persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP