dd_binnenverf20220616111210.webp

Decokay Design binnenverf

Ben je wel toe aan een nieuwe kleur? De binnenverf van Decokay Design is betaalbaar en heeft een goede kwaliteit. Er zijn drie verfsoorten die in elke kleur zijn te mengen.

Meer weten?

Lees alles over de verf van ons huismerk Decokay Design

LEES MEER

Decokay Design heeft verf voor binnen en buiten op acryl en terpentine (alkyd) basis.

Decokay Design heeft drie soorten verf voor binnen: grondverf, lakverf en muurverf. De verven zijn verkrijgbaar op basis van acryl en terpentine.

Grondverf
Grondverf is een belangrijke basis van een verfklus. Als de grondlaag in orde is, dan wordt het eindresultaat ook mooier en duurzamer. Grondverf zorgt voor een goede hechting en voor een goede vulling, waardoor de eindlaag een hogere glansgraad krijgt. Grondverf gebruik je bij onbehandelde ondergronden.

Lakverf
Lakverf breng je aan op een behandelde ondergrond. Lakverf zorgt voor de ‘finishing touch’ van je schilderwerk. Lakverf voor binnen van Decokay Design is verkrijgbaar in zijdeglans en hoogglans, op basis van water of terpentine.
Lakverf van Decokay Design is geschikt voor hout, kunststof en metaal.

Muurverf
Muurverf wordt ook wel latex genoemd. Colordek, de muurverf van Decokay Design, is een matte muurverf. Deze is normaal afneembaar en heeft een goede, dekkende kwaliteit.

Alle soorten verf zijn in elke kleur te mengen.

Net iets te weinig verf gekocht? Maak dan niet het hele blik leeg, maar laat wat over. Meng vervolgens het nieuw gekochte blik met de oude verf om kleurverschil op het te verven oppervlak te voorkomen.

Deel dit artikel

Jouw muur transformeren?

Kom met uw vragen naar onze winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay