STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Zo nu en dan heeft de buitenboel een verfbeurt nodig. Met de buitenverf van Decokay Design is de ondergrond voor jaren beschermd voor een scherpe prijs.

Buitenverf van Decokay Design
Decokay Design heeft drie soorten buitenverf: grondverf, hoogglans verf en halfglans systeemverf.

Grondverf
Grondverf is de basis van je verfklus. Een goede basis betekent dat het eindresultaat ook mooier wordt. De grondverf gebruik je op onbehandelde delen, waar nog geen verf op zit.
Deze verf kan worden gebruikt op onbehandeld hout.
 
Hoogglans verf
Zoals de naam al zegt, is deze verf mooi glanzend en glad, waardoor hij makkelijk te reinigen is en weinig vuil aantrekt. Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastisch alkydhars. Eenvoudig te verwerken en indien nodig, te verdunnen met terpentine. Hoogglans is het meest duurzaam voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans. Een voorwaarde is wel dat de ondergrond goed afgewerkt moet zijn, want je ziet elke kuiltje, krasje en kiertje bij hoogglans.
Hoogglans verf kan worden gebruikt op ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten of in vochtige ruimtes.

Halfglans systeemverf
Dit is een bijzonder duurzame, dekkende systeemverf voor buiten met een fraaie halfglans op basis van elastische alkydhars. Het éénpotsysteem zorgt ervoor dat u met hetzelfde blik kunt gronden en aflakken. Een verf die garant staat voor een hoge buitenduurzaamheid, vochtregulerende werking en een uitstekende vloeiing en dekking.
Deze verf is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en voorbehandeld metaal, maar kan evengoed gebruikt worden voor bestaand schilderwerk op kozijnen, deuren enzovoort.

Alle verfsoorten zijn in elke kleur te mengen.

Net iets te weinig verf gekocht? Maak dan niet het hele blik leeg, maar laat wat over. Meng vervolgens het nieuw gekochte blik met de oude verf om kleurverschil op het te verven oppervlak te voorkomen.

Wil je ook de buitenboel schilderen?

Haal deze buitenverf bij één van onze winkels!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends en kleuren 2023 - wat past bij jouw persoonlijkheid?
  Ben jij nog ‘on trend’ in 2023, of is het tijd voor een frisse wind? Grote kans dat jouw persoonlijke stijl bij één van de trends past, zoveel variatie zien we dit jaar. Het leukste van trendwatchen vind ik dan ook de vertaalslag naar het grotere geheel. 
 • Van formica keukenkastjes tot rustieke kitchenette
  Ik dacht altijd dat je fineer niet kon schilderen. Tot ik over verf ging schrijven. Met de lakverf van tegenwoordig kun je bijna alles schilderen, de truc zit hem in de primer. En gek genoeg, wél lichtjes opschuren dus…
 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP