STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Decokay Design is het eigen merk Decokay, waarin je onder meer een breed assortiment stijlvolle jaloezieën vindt. De collectie bevat houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën.

Horizontale jaloezieën van Decokay Design

Horizontale jaloezieën van Decokay Design

Horizontale jaloezieën zijn met verschillende lamelbreedtes leverbaar waardoor de inkijk groter of juist smaller wordt. De lamelbreedte bepaalt in hoge mate de uitstraling. Hoe breder de lamel hoe stoerder en grover de uitstraling is.

Horizontale jaloezieën van Decokay Design zijn leverbaar in hout, aluminium en kunststof. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar met elektrische bediening, voor extra gebruiksgemak.

Houten jaloezieën
De populaire houten jaloezieën zijn gemaakt om altijd naar beneden te hangen. Het product is te zwaar om steeds volledig omhoog of omlaag te doen. Door de houten jaloezieën te kantelen, kun je de lichtinval bepalen. Houten jaloezieën geven je interieur een warme, natuurlijke uitstraling. Een groot voordeel van hout is de isolerende werking. Zo blijft je huis in de zomer koel en in de winter juist warm. Houten jaloezieën passen goed in Scandinavische en industriële interieurs.

Decokay Design heeft ook bamboe jaloezieën. Net als houten jaloezieën hebben bamboe jaloezieën een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Een voordeel van bamboe is dat het lichter is in gewicht dan hout, waardoor de jaloezieën wel makkelijk opgetrokken kunnen worden. Bovendien is bamboe vochtbestendig, in tegenstelling tot hout.

Aluminium jaloezieën
Het kenmerk van aluminium jaloezieën is dat ze afgerond zijn aan de zijkanten. Hierdoor staan ze wat boller en hebben ze een minder ‘strak’ uiterlijk. Aluminium jaloezieën kunnen met motief of neutraal worden uitgevoerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en passen goed in een modern of industrieel interieur.

Kunststof jaloezieën
Kunststof jaloezieën van Decokay Design hebben een strakke uitstraling. Het grote voordeel van kunststof is dat het brandwerend en vochtbestendig is. Daarom kunnen kunststof jaloezieën ook worden toegepast in de keuken of badkamer. Deze jaloezieën zijn bovendien makkelijk schoon te maken.

EXTRA INFO OVER: HORIZONTALE JALOEZIEËN VAN DECOKAY DESIGN

LADDERBAND OF LADDERKOORD?

Als je kiest voor een stoer en robuust product dan ligt de keuze voor ladderband voor de hand. Het band is aan de voor- en achterzijde verticaal bevestigd op de jaloezie zodat een stoer geheel ontstaat. Dit ladderband kan in een kleur bijpassend bij de jaloezie, maar je krijgt ook een heel leuk effect als het ladderband juist contrasteert bij de jaloezie. Bijvoorbeeld een jaloezie van wit hout met antraciet ladderband. Heel eigentijds en opvallend.

De meeste mensen hebben bij een houten jaloezie een voorstelling met ladderband omdat dit van oudsher zo was. Maar het kan ook anders. Voor een rustiger effect kies je juist voor ladderkoord. De koorden lopen dan alleen door de jaloezie en zijn dunner dan ladderband. Hierdoor komt het horizontale effect van de lamel meer naar voren en krijgt het product een rustiger uitstraling. Ook bij de kunststof variant is het handig om voor ladderkoord te kiezen als het aantal koorden of banden te groot wordt naar jouw smaak. Je kiest dan toch de voordelen van kunststof, maar niet voor de onrust van zoveel koorden.

impressie
Decokay Design
Houten jaloezieën

meer over
Houten jaloezieën

impressie
Decokay Design
Houten jaloezieën

advies
Kies ik voor
houten jaloezieën of
shutters?

Op zoek naar jaloezieën?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP