dd_lamellen20220616100305.webp

Verticale jaloezieën van Decokay Design

Ben je op zoek naar betaalbare raambekleding die er stijlvol uitziet, dan zijn verticale lamellen van Decokay Design een goede optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, die ieder hun eigen voordelen hebben.

Wil jij ook deze lamellen in je interieur?

Bekijk de collectie in één van onze winkels!

MAAK EEN AFSPRAAK

In tegenstelling tot horizontale jaloezieën hangen de lamellen bij verticale jaloezieën van boven naar beneden. Met verticale jaloezieën - ook simpelweg lamellen genoemd - kun je de lichtinval en privacy precies regelen zoals je wil, omdat ze in kleine stappen te verstellen zijn. Bovendien kun je met slechts één laag de inkijk volledig tegengaan.

Verticale jaloezieën zijn de ideale oplossing wanneer je schuine ramen hebt. Ook staan ze mooi bij grote raampartijen of schuifpuien. De lamellen kunnen los hangen of met elkaar verbonden worden met een ketting.

Verticale jaloezieën kunnen in diverse kleuren en uitvoeringen worden geleverd. Decokay Design levert ze in aluminium, textiel en in PVC/kunststof.

Aluminium
Aluminium lamellen geven je interieur een strakke en stijlvolle uitstraling. Ze passen daarom goed in moderne interieurstijlen. Een groot voordeel van aluminium lamellen is dat ze een isolerende werking hebben. Zo blijft het in hete zomers aangenaam koel en in de winter juist warmer in huis.

Textiel
Lamellen van textiel geven je interieur een knusse uitstraling. Net als de aluminium variant passen ze goed in moderne interieurs, maar daarnaast zijn ze ook toepasbaar landelijke of klassieke interieurs. De stof is beschikbaar in verschillende transparantie-niveaus, van lichtdoorlatend tot verduisterend.

Kunststof
Kunststof lamellen zijn tijdloos en passen in principe in iedere woonstijl. Een groot voordeel van kunststof is dat het brandwerend en vochtbestendig is, waardoor deze lamellen ook toepasbaar zijn in de keuken en badkamer. Kunststof lamellen zijn bovendien heel makkelijk schoon te maken.

Deel dit artikel

Wil jij ook deze lamellen in je interieur?

Bekijk de collectie in één van onze winkels!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay