dd_laminaat_espina_eiken_natuur20220609113329.webp

Laminaatvloer van Decokay Design

Laminaatvloeren zijn heel populair door hun gebruiksgemak en mooie afwerking. Laminaat van Decokay Design is scherp geprijsd en in veel varianten verkrijgbaar.

Overweeg je om deze laminaatvloer te kopen?

Laat ons je helpen bij je definitieve keuze!

MAAK EEN AFSPRAAK

Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste kunststof lagen die samen een stevige vloer vormen. De vloer is eenvoudig te leggen, hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Daarnaast is een laminaatvloer van Decokay Design aantrekkelijk geprijsd. Kliklaminaat kan zelfs worden meegenomen bij een verhuizing en in de nieuwe woning worden hergebruikt.

De planken zijn voorzien van een groef. Deze groef kan alleen in de lengte aanwezig zijn (tussen de planken) of in de lengte en in de breedte. Deze dubbele groef noemen we een V4 groef, de enkele groef heet een V2 groef. De toplaag van een laminaat plank is glad of met een natuurlijke structuur afgewerkt.

Voor de afwerking bij de muren kun je een plakplint of een hoge plint gebruiken. Deze zijn leverbaar in dezelfde uitstraling als de vloer. Op plaatsen waar een hoge plint niet past, is een platte plint (plakplint) de oplossing.

Alle laminaat van Decokay Design is van eenzelfde kwaliteit. Wel zit er verschil in de afwerking en uitstraling van de planken. Zo is het laminaat beschikbaar in steenlook en houtlook, wat nauwelijks te onderscheiden is van echte stenen of houten vloeren. Houtlook laminaat kan ook in een visgraatmotief worden gelegd. Bij een visgraat vloer worden de planken schuin en haaks gelegd, waardoor het unieke en stijlvolle patroon ontstaat.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay