dd_multishades20220615114831.webp

Sfeervolle rolgordijnen van Decokay Design

Rolgordijnen van Decokay Design hebben een sfeervolle en minimalistische uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen en bovendien scherp geprijsd.

Geïnspireerd door onze collectie rolgordijnen?

Bekijk ze allemaal in een van onze winkels!

MEER INFO

De rolgordijnen van Decokay Design zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende stoffen, van transparant tot volledig lichtdicht. Rolgordijnen hebben naast een zonwerende ook een isolerende functie. Daarnaast zijn ze goed te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of inbetween gordijnen.

Er zijn verschillende manieren om rolgordijnen af te werken in de randen. Dit kan bijvoorbeeld met een schulprand of met sierringen. Ook roedes, (on)beklede onderlatten en rolgordijnen met of zonder sierkap behoren tot de mogelijkheden.

Duo rolgordijn
Een variant op het traditionele rolgordijn is het duo rolgordijn, ook wel multishades genoemd. Duo rolgordijnen worden uitgevoerd in een dubbele laag stof met een aantal horizontale delen, die ten te opzichte van elkaar afgesteld kunnen worden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtdoorlatendheid. Door de strakke uitstraling passen deze rolgordijnen goed in moderne en klassieke interieurs. Multishades van Decokay Design zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd wel een die perfect bij jouw interieur wensen past.

Deel dit artikel

Geïnspireerd door onze collectie rolgordijnen?

Bekijk ze allemaal in een van onze winkels!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay