dd_verf20220511121734.webp

Verf van Decokay Design

Of je nou buiten of binnen moet verven, bij elke verfklus wil je natuurlijk een goed eindresultaat. Decokay Design verf is scherper geprijsd dan veel andere merken, maar doet er kwalitatief gezien niet voor onder.

Meer weten?

Lees alles over de verf van ons huismerk Decokay Design

MEER LEZEN

De verf van Decokay Design is er voor buiten en voor binnen, op basis van acryl en terpentine. In ons assortiment hebben we grondverven, muurverven en lakverven in verschillende glansgraden.

Binnenverf
Decokay Design heeft voor binnen grondverf, lakverf en muurverf. Grondverf vormt een belangrijke basis van een verfklus, omdat het zorgt voor een goede hechting en daardoor voor een mooier eindresultaat. Daarnaast hebben we lakverf voor binnen in zijdeglans en hoogglans, om je schilderwerk af te maken. De muurverven van Decokay Design zijn mat en hebben een goede, dekkende kwaliteit.

Buitenverf
In het assortiment van buitenverf heeft Decokay Design grondverf, hoogglans lak en halfglans systeemverf, geschikt voor onbehandeld hout, kunststof en metaal. Net als bij binnenverf biedt de grondverf een belangrijke basis voor het te verven oppervlak. De lakverf zorgt vervolgens voor de ‘kroon’ op je werk. Wil je liever niet met twee verven werken, dan heeft Decokay Design ook een speciale systeemverf. Dit is een grond- en lakverf in één blik.

Deel dit artikel

Zin in iets nieuws?

Kom langs in onze winkel voor inspiratie!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay