dd_laminaat20220428123515.webp

Decokay Design vloeren

Een nieuwe vloer koop je niet zomaar. Het is een flinke investering en je wil natuurlijk dat deze jaren meegaat. Binnen ons huismerk Decokay Design hebben we vier soorten kwalitatief hoogwaardige vloeren die scherp geprijsd zijn.

Ben je toe aan een nieuwe vloer?

Kom dan langs bij ons in de winkel!

MEER INFO

Decokay Design verkoopt vier vloersoorten: PVC, laminaat, vinyl en tapijt. Iedere vloer heeft haar eigen eigenschappen en voordelen.

PVC vloeren
PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. PVC vloeren worden al jaren veel gebruikt in winkels en bedrijfspanden, waar vloeren nou eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. De laatste jaren echter wint deze vloer enorm aan populariteit in woonhuizen. En dat is niet raar, want PVC heeft heel veel voordelen en gebruiksgemakken en is nauwelijks te onderscheiden van een vloer van natuursteen of parket. De vloer is verkrijgbaar in twee verschillende diktes. Je kunt PVC krijgen in een click-variant, of laten verlijmen.

Laminaatvloeren
Laminaat bestaat uit meerdere lagen. Een groot voordeel van laminaat ten opzichte van andere vloeren is het gebruiksgemak: de vloer is eenvoudig zelf te leggen en bovendien makkelijk schoon te houden. Decokay Design heeft verschillende varianten met een andere uitstraling; hout, visgraat, beton- of tegellook.

Vinyl vloeren
Net als PVC en laminaat bestaat vinyl uit meerdere lagen. Decokay Design heeft verschillende uitvoeringen die variëren in dessin, structuur en reliëf en allemaal makkelijk schoon te houden zijn. Een nadeel van vinyl is dat het moeilijk zelf te leggen is, omdat de vloer uit rollen bestaan die egaal moeten worden aangebracht. Gelukkig kunnen onze vakmensen dit voor je doen. Een groot voordeel daarentegen is dat vinyl kamerbreed (vaak tot wel 4 meter) kan worden gelegd. Hierdoor zijn er geen naden, dat oogt strak en is natuurlijk hygiënisch. 

Tapijt
Tapijt wordt de laatste jaren weer steeds populairder. Decokay Design heeft zowel hoogpolig als laagpolig tapijt. Een voordeel van tapijt is dat het warm aanvoelt. Ook is tapijt geluiddempend, wat fijn is als je huis meerdere verdiepingen heeft of als je onderburen hebt. Het hedendaagse tapijt is gemaakt van slimme garens. Zo doet tapijt qua schoonmaken vaak niet meer onder voor harde of kunststof vloervarianten.

Deel dit artikel

Ben je toe aan een nieuwe vloer?

Kom dan langs bij ons in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay