desso_one_soft_planks_1980x1005px20220304103120.webp

Desso brengt uniek concept One Soft Planks!

Tapijt in huis leek een aantal jaren minder in trek. De factor ‘besmettelijkheid’ was daaraan debet. Met het nieuwe concept van Desso ‘One Soft Planks’, is dit verleden tijd. Fijn, want er gaat niets boven zachtheid!

Wil jij zachtheid op de vloer combineren met gemak?

Ga dan voor tapijtplanken en bekijk ons assortiment!

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je aan planken denkt, denk je meestal niet aan tapijt… Met het unieke concept van zachte planken met tapijt, wordt een brug geslagen tussen twee vormen vloerbedekking, en wordt het beste van twee werelden verenigd. 

Hoogpolig tapijt is het summum qua beleving. Niet voor niets legt vrijwel iedereen kleden op harde vloeren. Met One Soft Planks van Desso kun je echter gewoon je hele huis weer in die warme, knusse sferen brengen. 

Tapijtplanken zijn een moderne oplossing voor een oud probleem: vlekken in het tapijt. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan gebeuren (en volgens Murphy's law zál het dan ook zeker gebeuren…). Dat is precies de reden dat toch vaak voor laminaat of PVC gekozen wordt. Niet meer nodig dus, want nu vervang je gewoon een plank (naadloos en zonder lijm)!

Door de kleurechtheid zie je daarna geen verschil qua kleur. Over kleur gesproken, dit tapijt is er in rustige, natuurlijke kleuren, zoals momenteel de trend is. 

Het vermelden waard, is dat Desso als geen ander ook zacht is voor de natuur…Deze vloer is 100% recyclebaar (oude planken worden terug ingenomen via het ReStart® programma). En je mag ervan uitgaan dat jouw tapijtplanken voor 75% bestaan uit gerecyclede materialen. Dat is een erg hoge duurzaamheidsgraad, die weinig andere fabrikanten weten te realiseren. 

Deel dit artikel

Wil jij zachtheid op de vloer combineren met gemak?

Ga dan voor tapijtplanken en bekijk ons assortiment!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay