eijffinger_posy20220623144930.webp

Posy - een tuiltje aan de muur van Eijffinger

Wat kan je met bloemen? De naam van de nieuwe behangcollectie Posy, van Eijffinger, is geïnspireerd op een klein boeketje. Een tuiltje, een ruikertje, vaak zo schattig bij elkaar gebonden met kleurig lint. 

Wil jij bloemen op de wand die 'smashen'?

Bekijk onze stalenboeken met een kop koffie!

MAAK EEN AFSPRAAK

Hou je van bloemen én van design? Dan kom je tegenwoordig niet meer per se uit bij Laura Ashley… Eijffinger verbluft met de finesse van deze collectie behang, waarin bloemen de absolute hoofdrol spelen. We durven wel te zeggen dat deze collectie de vervolmaking is van het concept bloemenbehang. 

Toch heb je geen seconde het gevoel dat de bloemen overheersen. Best knap. Dat komt vooral doordat de ontwerpen zeer breed zijn ingezet. Rustige duo toon varianten, kleurrijke, diep donkere tonen, een mix met ingetogen zachte pastels, en vooral heel veel variatie in dessin. 

Kleine bloemetjes, wilde ranken, verdwaalde blaadjes, ornamentaal klassiek, of zó levendig vol, dat je aan het plukken wilt slaan… Wat jouw smaak ook is, speels opgezet, klassiek, of juist wat hipper, met Posy geef je verzachting en warmte aan een ruimte. 

Ideaal voor die ene wand, of juist dat ene kamertje, waar je je helemaal kunt terugtrekken, en weg kunt dromen van zonnige weiden en zomerbries door je haar. Je hoeft je weinig in te spannen om dat gevoel op te roepen bij deze collectie.

Deel dit artikel

Wil jij bloemen op de wand die 'smashen'?

Bekijk onze stalenboeken met een kop koffie!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay