STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Behang en dessin… Daar kun je boeken over vol schrijven. Een echt goed dessin, herken je bijna altijd aan de eenvoud, en de extra's. Subtiele beleving zonder overdaad. Die essentie vangen, is vakmanschap. En dat herken je meteen.

Jouw Twist met Eijffinger
De behangcollectie Twist, van Eijffinger, heeft een verrassend moderne nostalgie. Speelsheid met een knipoog naar vervlogen tijden. Ongedwongen vormen van schilder-, knip- en plakwerk, worden samengevoegd tot een doordacht geheel in Twist.

Soms herken je bladmotieven, een andere keer denk je structuren te zien van Afrikaans aandoende spachtel technieken. De gehele collectie heeft zelfs ook bijna iets etnisch qua look en feel, zonder uitgesproken donker te worden. Dat is dan ook meteen wat de collectie zijn retro look geeft. 

De lichte luchtigheid overheerst echter duidelijk in deze behangcollectie. Zo kun je de gladheid van steen bijna voelen, net als de ruwheid van grof geweven stof. Het gebruik van reliëf geeft diepte beleving. Daardoor zijn geen donkere, volle kleuren nodig, zoals in de jaren '70.  Twist maakt gebruik van lichte, natuurlijke kleuren, die ton-sur-ton een zacht geheel vormen. 

Ronde, organische vormen, net als florale dessins, maken een comeback. Dit behang past dan ook perfect in wat je noemt 'de nieuwe retro stijl'. Kortom: ‘let’s Twist again!’

Impressie
Eijffinger nieuwe collectie: Twist

Inspiratie
Hoe kies je jouw perfecte behang?

meer over
EIJFFINGER

advies
Welke verschillende
soorten behang
zijn er?

Behang met dessin - maar niet te wild?

Bekijk onze collectie dessins in rustige tinten
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP