twist_1980x1005px20220314135447.webp

Jouw Twist met Eijffinger

Behang en dessin… Daar kun je boeken over vol schrijven. Een echt goed dessin, herken je bijna altijd aan de eenvoud, en de extra's. Subtiele beleving zonder overdaad. Die essentie vangen, is vakmanschap. En dat herken je meteen.

Behang met dessin - maar niet te wild?

Bekijk onze collectie dessins in rustige tinten

MAAK EEN AFSPRAAK

De behangcollectie Twist, van Eijffinger, heeft een verrassend moderne nostalgie. Speelsheid met een knipoog naar vervlogen tijden. Ongedwongen vormen van schilder-, knip- en plakwerk, worden samengevoegd tot een doordacht geheel in Twist.

Soms herken je bladmotieven, een andere keer denk je structuren te zien van Afrikaans aandoende spachtel technieken. De gehele collectie heeft zelfs ook bijna iets etnisch qua look en feel, zonder uitgesproken donker te worden. Dat is dan ook meteen wat de collectie zijn retro look geeft. 

De lichte luchtigheid overheerst echter duidelijk in deze behangcollectie. Zo kun je de gladheid van steen bijna voelen, net als de ruwheid van grof geweven stof. Het gebruik van reliëf geeft diepte beleving. Daardoor zijn geen donkere, volle kleuren nodig, zoals in de jaren '70.  Twist maakt gebruik van lichte, natuurlijke kleuren, die ton-sur-ton een zacht geheel vormen. 

Ronde, organische vormen, net als florale dessins, maken een comeback. Dit behang past dan ook perfect in wat je noemt 'de nieuwe retro stijl'. Kortom: ‘let’s Twist again!’

Deel dit artikel

Behang met dessin - maar niet te wild?

Bekijk onze collectie dessins in rustige tinten

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay