STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Eijffinger, een gevestigd behangmerk sinds 1875, begeeft zich inmiddels ook alweer 40 jaar op de stoffenmarkt. Met hetzelfde oog voor detail, omgeving en design, hebben zij de markt veroverd.

Eijffinger gordijnstoffen - een begrip
Gordijnstoffen zijn bij uitstek een product waaraan je kwaliteit herkent. Eijffinger staat al 145 jaar voor kwaliteit, wat hun succes verklaart. Zij ontwerpen in eigen studio stoffen die precies de juiste snaar raken qua trends van het moment. Altijd zijn het luxe stoffen, inherent aan waar Eijffinger als behangspecialist lang geleden bekend mee werd.

Hun rijke stoffen vallen niet alleen op door de chique garens, maar ook door hun vernieuwende toepassing. Een voorbeeld daarvan zijn de ‘ausbrenners’, stoffen waar met uitsparingen gewerkt wordt en die een nieuwe betekenis geven aan het woord ‘vitrage’. Of de grof geweven ‘opengewerkte stoffen’ een variatie op een oud thema, maar nét even beter uitgevoerd met meerkleurig draad. Van zijdezacht glanzend blackout dat puur goud lijkt, tot geaquarelleerde, robuuste, fijne of florale dessins. Van inbetweens tot overgordijnen. De stoffen zijn daarnaast ook op maat in andere raamdecoraties toe te passen.

Eén ding is zeker; de dessins en kleuren van Eijffinger gordijnstoffen zijn herkenbaar aan het feit dat het zogenaamde ‘high end’ stoffen zijn. Zoek je dus precies die ene trendkleur; je vindt hem hier vast. Ben je bang dat een patroon te overheersend wordt? Dompel je dan onder in de dessins van Eijffinger en laat je verrassen door de subtiele kracht van goed doordacht design.

impressie
Eijffinger
Inbetween stoffen

impressie
nieuwe gordijnstoffen
van Eijffinger

blog
Kies voor kleur
met duettes en plissés

impressie
overgordijnen
van Eijffinger

inspiratie
Jouw woonkamer,
jouw stijl

ontdek de
Gordijnstof Minsk
van Eijffinger

advies
Kunnen gordijnen op
maat gemaakt worden?

145 jaar kwaliteit zelf ervaren?

Kom stoffen kijken en voelen in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK LAAT ONS JE BELLEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP