eijffinger_raamdecoratie20220317151836.webp

Eijffinger gordijnstoffen - een begrip

Eijffinger, een gevestigd behangmerk sinds 1875, begeeft zich inmiddels ook alweer 40 jaar op de stoffenmarkt. Met hetzelfde oog voor detail, omgeving en design, hebben zij de markt veroverd.

145 jaar kwaliteit zelf ervaren?

Kom stoffen kijken en voelen in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Gordijnstoffen zijn bij uitstek een product waaraan je kwaliteit herkent. Eijffinger staat al 145 jaar voor kwaliteit, wat hun succes verklaart. Zij ontwerpen in eigen studio stoffen die precies de juiste snaar raken qua trends van het moment. Altijd zijn het luxe stoffen, inherent aan waar Eijffinger als behangspecialist lang geleden bekend mee werd.

Hun rijke stoffen vallen niet alleen op door de chique garens, maar ook door hun vernieuwende toepassing. Een voorbeeld daarvan zijn de ‘ausbrenners’, stoffen waar met uitsparingen gewerkt wordt en die een nieuwe betekenis geven aan het woord ‘vitrage’. Of de grof geweven ‘opengewerkte stoffen’ een variatie op een oud thema, maar nét even beter uitgevoerd met meerkleurig draad. Van zijdezacht glanzend blackout dat puur goud lijkt, tot geaquarelleerde, robuuste, fijne of florale dessins. Van inbetweens tot overgordijnen. De stoffen zijn daarnaast ook op maat in andere raamdecoraties toe te passen.

Eén ding is zeker; de dessins en kleuren van Eijffinger gordijnstoffen zijn herkenbaar aan het feit dat het zogenaamde ‘high end’ stoffen zijn. Zoek je dus precies die ene trendkleur; je vindt hem hier vast. Ben je bang dat een patroon te overheersend wordt? Dompel je dan onder in de dessins van Eijffinger en laat je verrassen door de subtiele kracht van goed doordacht design.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay