eijffinger_cuzco20220531121313.webp

Eijffinger's voorjaarsstoffen inspireren

Met enige trots mag de voorjaarscollectie 2022 gordijnstoffen van Eijffinger gepresenteerd worden. Het is lastig om precies de juiste 'vibe' te vangen als het gaat om design en dessins, en die opzet is hier subliem geslaagd.

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Eijffinger zet met de stoffencollecties Agave, Cuzco, Tikal en Voltan, een volwaardig palet neer aan zowel bohemian-, etnische-, als moderne gordijnstoffen. Van Urban jungle-look tot Zuid-Amerikaans ikat dessin.

Agave: met origineel bloeiend palmblad dessin en zijn typisch mat-ruwe uitstraling, matcht deze gordijnstof goed met hout, riet, rotan en alle natuurlijke materialen. 

Cuzco: een ode aan het ikat dessin, bedrukt- of ingeweven uitgevoerd.
In twee variaties, sluit hij aan bij twee stijlen. De bedrukte gordijnstof neigt naar batik look, en past daardoor goed in moderne-, frisse-, maar ook etnische interieurs.
De geweven gordijnstof met lichte glans, heeft met zijn ton-sur-ton schakering een klassieker voorkomen.

Tikal: het Indiaanse Navajo dessin geeft deze gordijnstof iets eclectisch. Enerzijds kan hij perfect in een boho interieur, anderzijds versmelt hij ook in een volledig etnisch interieur. De ruwe, volle stof versterkt het effect.

Voltan: schetsen van prehistorische dieren sieren deze kinderkamer gordijnstoffen. Door de kleuren rustig te houden, passen ze in gestylde kinderkamers, waardoor ze ook langer 'mee kunnen groeien' met de nog te verwachten make-over's…

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay