STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Dat Fresco kalkverf van Pure & Original een bijzondere verfsoort is qua eigenschappen, is absoluut ondergeschikt aan het effect dat je met deze verf kunt bereiken! Droom jij van levendige, poederachtige wanden?

Levendige Fresco kalkverf muren met Pure & Original
Dan wil je beslist meer weten over deze bijzondere, natuurlijke, en 100% minerale muurverf. In de eerste plaats wat je er allemaal mee kunt! 

Heb je in de bladen wel eens van die levendige ‘wolkerige’ muren gezien? Die kun je perfect maken met deze verf. Het is eigenlijk een heel veelzijdige verf, doordat hij optisch leeft. Met de manier waarop je de verf aanbrengt, versterk je het effect nog eens. 

Wil jij dat typisch levendige effect van in kleur gestucte muren? Bekijk dan vooral een paar filmpjes op YouTube om te zien welke techniek past bij jouw einddoel. Deze verf wordt met een blokkwast opgezet. 

Maar wat is het eigenlijk? Kalkverf is een honderd procent natuurlijke verf op waterbasis. Dat wil zeggen: alleen organische grondstoffen. Deze verf heeft geen oplosmiddelen of bindmiddel en, en is dus volledig recyclebaar. Niet alleen is Fresco kalkverf van Pure & Original dus beter voor je gezondheid (fijn ook in bijvoorbeeld de babykamer). Ook is deze kalkverf bacterie- en schimmelwerend, door zijn ademende structuur, wat hem ook perfect maakt voor een ruimte zoals de badkamer. 

Dat betekent ook dat de muur kwetsbaar is voor water en vette vingers. Om die reden zijn voor deze kalkverf prachtige ‘wax en zeep sealers’ ontwikkeld, waarmee je niet alleen de muur beschermt, maar ook het effect nog eens extra verdiept.

En last but not least: deze bijzondere, VOS -vrije wandafwerking is te krijgen in bijna alle Pure & Original kleuren! 

Meer over
Pure & Original

Impressie
Levendige Fresco kalkverf muren van
Pure & Original

advies
wat is kalkverf?

Inspiratie
Een ander gevoel met kalkverf

ontdek
Marrakech Walls; betonlookverf van Pure & Original

Wil jij één of meer warme, levendige muren in huis?

Bekijk de voorbeelden in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Terug in de tijd met ‘natuurverf’
  De nood met de deugd verenigen, dat gaat zeker op voor milieuvriendelijke verfsoorten. Je hebt tegenwoordig ruime keuze als je milieubewust wilt schilderen. Maar belangrijker; veel van deze verven zijn bijzonder fraai en hebben opvallende extra’s qua verwerking.

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP