fresco_kalkverf_pureoriginal_1980x1005px20220304103232.webp

Levendige Fresco kalkverf muren met Pure & Original

Dat Fresco kalkverf van Pure & Original een bijzondere verfsoort is qua eigenschappen, is absoluut ondergeschikt aan het effect dat je met deze verf kunt bereiken! Droom jij van levendige, poederachtige wanden?

Wil jij één of meer warme, levendige muren in huis?

Bekijk de voorbeelden in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan wil je beslist meer weten over deze bijzondere, natuurlijke, en 100% minerale muurverf. In de eerste plaats wat je er allemaal mee kunt! 

Heb je in de bladen wel eens van die levendige ‘wolkerige’ muren gezien? Die kun je perfect maken met deze verf. Het is eigenlijk een heel veelzijdige verf, doordat hij optisch leeft. Met de manier waarop je de verf aanbrengt, versterk je het effect nog eens. 

Wil jij dat typisch levendige effect van in kleur gestucte muren? Bekijk dan vooral een paar filmpjes op YouTube om te zien welke techniek past bij jouw einddoel. Deze verf wordt met een blokkwast opgezet. 

Maar wat is het eigenlijk? Kalkverf is een honderd procent natuurlijke verf op waterbasis. Dat wil zeggen: alleen organische grondstoffen. Deze verf heeft geen oplosmiddelen of bindmiddelen, en is dus volledig recyclebaar. Niet alleen is Fresco kalkverf van Pure & Original dus beter voor je gezondheid (fijn ook in bijvoorbeeld de babykamer). Ook is deze kalkverf bacterie- en schimmelwerend, door zijn ademende structuur, wat hem ook perfect maakt voor een ruimte zoals de badkamer. 

Dat betekent ook dat de muur kwetsbaar is voor water en vette vingers. Om die reden zijn voor deze kalkverf prachtige ‘wax en zeep sealers’ ontwikkeld, waarmee je niet alleen de muur beschermt, maar ook het effect nog eens extra verdiept.

En last but not least: deze bijzondere, VOS-vrije wandafwerking is te krijgen in bijna alle Pure & Original kleuren! 

Deel dit artikel

Wil jij één of meer warme, levendige muren in huis?

Bekijk de voorbeelden in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay