as_creation_hygge20220607093503.webp

Hygge van AS Création - Scandinavische gezelligheid

Natuurlijk ogend behang is allesbehalve saai. Daar gebeurt juist iets, maar dan subtiel. Zoals met veel dingen, is dat juist de kracht. Hoe minder overdaad, hoe meer oog voor detail.

Wil je ook een Scandinavisch interieur?

Dan is de Hygge-collectie precies wat je zoekt!

MEER INFO

Hou jij ook van licht wonen? Of je nu houdt van een basic interieur, of liever voor de Scandinavische woonstijl kiest, daar past een bepaald type behang bij. AS Création komt met de collectie Hygge tegemoet aan liefhebbers van Scandinavisch wonen, met die aantrekkelijke sobere, opgeruimde en strakke stijl.

Natuurlijk behang met Hygge stijl, is een categorie apart. Het bestaat in de basis bij de gratie van (vaak lichte) maar vooral natuurlijke kleuren als beige, crème, en grijs. Daarbij zie je echter warm rood, bruin en oker ook terugkomen. Alles dat past binnen de natuur, en dat een gezellige sfeer creëert. Gezelligheid is dan ook de vertaling van het Deense woord ‘Hygge’.

De behangcollectie Hygge van AS Création vertaalt deze gemoedstoestand naar een sterk staaltje muurbekleding. Die brede vertaling van rust, eenvoud en knusheid zie je bijvoorbeeld terug in zacht roze met gouden ‘regenstralen’. Of in wuivende rietpluimen tegen een zacht gele achtergrond. En wat dacht je van metallic zilver waarin zigzags - als in ijs - gekrast zijn?

Deze juweeltjes worden afgewisseld met schijnbare effen varianten en minimalistische uitvoeringen met bijvoorbeeld klein en ragfijn filigraan motief tegen een witte achtergrond. Of wol, boombast en stof weving structuren. Combineren kan ook!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay