jab_anstoetz_ecolabel20220630111251.webp

Wie Jab Anstoetz zegt - zegt duurzaam!

De prachtige, luxe, en vooral duurzame gordijnstoffen van Jab Anstoetz, worden ook wel 'ecolabels' genoemd. Daaraan herken je de collectie dan ook. De labels zijn: EcoProtect, NatureProtect en OceanProtect. 

Wil jij echt milieuvriendelijke gordijnen?

Bekijk ons brede aanbod, we laten je graag wat stoffen zien!

MAAK EEN AFSPRAAK

Ga jij voor echte duurzaamheid voor het raam? Dan heb je het niet over een standaard groen labeltje aan de stalen gordijnstoffen… Jab Anstoetz maakt werk van het milieu naar hogere standaarden dan de 'standaard' gordijnstoffen producent. Zo hanteren zij de labels:

EcoProtect: waar de standaard bij velen een minimum van vijftig procent gerecyclede vezels is, is dat bij Jab Anstoetz in veel gevallen traceerbaar tachtig- tot honderd procent! Het uitgangspunt is het besparen van grondstoffen zoals water en energie in het productieproces. 

NatureProtect: ook wel cradle-to-cradle. Na de schone productie, volgt uiteraard de schone afbraak, volgens de circulaire economie. De gordijnen van Jab zijn dan ook voor honderd procent biologisch afbreekbaar. 

OceanSafe™: dit label is vorig jaar bekroond met de Duitse duurzaamheidsprijs. De collectie heeft twee stofsoorten: biologisch katoen en volledig composteerbare synthetische vezels. Juist hergebruik van synthetische materialen, geeft het milieu de nodige ademruimte.

Nu je weet dat je 'safe' zit, kun je met een gerust hart kiezen uit de prachtige, luxe stoffen die deze collecties rijk zijn. De collecties bestaan uit jacquard tot satijn, egyptisch en organisch katoen, en mix stoffen. Uitvoeringen zijn er in semi transparante inbetweens tot overgordijnen.

Deel dit artikel

Wil jij echt milieuvriendelijke gordijnen?

Bekijk ons brede aanbod, we laten je graag wat stoffen zien!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay