luxaflex_lightline_rolgordijnen20220825162035.webp

Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen - subtiele privacy

De semi-transparante raambekleding in ‘strakke’ uitvoering wint terrein. Vitrages verdwenen al enige tijd uit de wereld van raambekleding. Maar zelfs de moderne inbetweens worden ingehaald door een nieuwe vorm van inkijkwerende raambekleding zoals Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen.

Meer weten over deze rolgordijnen?

Kom langs in één van onze winkels!

MEER INFO

Niet verwonderlijk is het Luxaflex® die met een vernieuwend raamdecoratie concept komt. De nieuwe lijn heet Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen. Dit zijn lichtdoorlatende rolgordijnen, met een opvallend chique uitstraling. Het materiaal doet denken aan Washi, maar dan wel zónder de nadelen zoals inscheuren!

Die chique uitstraling heeft te maken met de segmenten waarin het rolgordijn is opgedeeld (gescheiden door baleinen). Deze segmenten kunnen 29 cm hoog zijn (baleinen alleen aan de binnenzijde) of 44 cm hoog (baleinen aan zowel binnen- als buitenzijde). De grotere vlakken doen het mooier in grote ruimtes, waar de kleinere het weer beter doen in kleine(re) ruimtes.

De Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen geven een subtiele privacy. Je kijkt er echt niet doorheen, terwijl je maximaal van het daglicht kunt genieten. Ander bijkomend voordeel is dat ze bestand zijn tegen vocht, warmte en zonlicht.

Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen hebben drie design thema’s:
Global living: met een industrieel uiterlijk.
Nordic living: ingetogen, natuurlijke materialen en kleuren.
Luxury living: luxe en rijke materialen.

Binnen deze categorieën vind je uiteenlopende dessins, van palmmotief tot marmer, en van gemêleerd tot effen.
 
Misschien nog wel het allerleukste, door de segmenten kun je verschillende dessins (of kleuren) combineren in één rolgordijn! Zo stem je de raambekleding helemaal af op jouw wensen.

Deel dit artikel

Meer weten over deze rolgordijnen?

Kom langs in één van onze winkels!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay