po_elements20220421093636.webp

Elements Collection van Pure & Original sprankelt!

Wat nou als je aan jouw favoriete kleur een levendige glinstering kon toevoegen? Pure & Original bedacht het met de Elements Collection. Niets geeft een kleur zoveel diepte als een tweede, semi transparante kleur, waarbij sprake is van een dubbel effect.

Enthousiast geworden over deze verfcollectie?

Kom er meer over te weten in onze winkel

MEER INFO

Met de Elements Collection zet Pure & Original een chique verf neer, maar vooral een eyecatcher van formaat! Elke invalshoek geeft een andere glans.

De verf van de Elements Collection wordt gemaakt door pigment in de mengmachine te mengen met een andere basis waar de glans al in aanwezig is. De basis kan hoogglans zijn (met de Traditional Paint High Gloss Elements Collection) of mat (met de Classico Elements Collection).

De collectie is voor de Traditional Paint Elements Collection uitgebreid met zeven kleuren: Gunmetal, Silver, Gold, Brass, Bronze, Copper en Rose Gold. Voor het mooiste resultaat, gebruik je de primer kleur die past bij jouw favoriete Elements Collection kleur. Dit geeft maximaal effect. Zo past de kleur Praliné (chocolade bruin) bijvoorbeeld waanzinnig bij de Elements Collection kleur Bronze. En zoals met alles in het leven, werkt het beter als twee afzonderlijke elementen elkaar versterken. En dat zie je duidelijk terug in het eindresultaat. Menig bezoeker zal vragen naar jouw speciale wanden of meubels.

*Kies de juiste Elements Collection basis voor jouw klus en je schildert er zowel muren als meubels mee, of wat dacht je van je keukenkastjes?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay