STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Voor de grotere schilderklussen gebruik je méér verf. Juist dan, wil je zeker weten dat je verf milieubewust geproduceerd wordt. Dat betekent gerecyclede ingrediënten. Want zonder hergebruik, vindt onnodige uitputting van grondstoffen plaats. 

Sikkens Alpha Recycle Mat - mega milieubewust!
Sikkens is een gerenommeerd verfmerk. Doordat zij een grote distributie hebben, loont het om aandachtig te kijken naar de te behalen winst op het gebied van de ‘milieu voetafdruk’ die productie nu eenmaal altijd geeft. 

Sinds meerdere jaren is het voor professionele schilders niet meer toegestaan om iets anders te gebruiken dan op water gebaseerde verven voor binnenverf. Evengoed is verf chemisch afval als het nog vloeibaar is. 

Om die reden heeft Sikkens zich aandachtig verdiept in het proces van recycling van deze oude grondstoffen. Zij bereikten daarmee een nieuwe verf, die voor maarliefst 35% gemaakt wordt van gerecyclede verf! Dat is een opvallend hoog percentage. 

Het resultaat is de milieubewuste Sikkens Alpha Recycle Mat. Deze is alleen verkrijgbaar in 10 liter verpakkingen (ca. 70 m2). Hoe groter de klus, hoe groter de belasting voor het milieu tenslotte. Zowel professionele schilders als de doe-het-zelver met een grote klus, kunnen met deze verf dus iets bijdragen aan hun natuurlijke omgeving. 

*Alpha Recycle Mat is beschikbaar in de volgende RAL kleuren: RAL 9001, RAL 9002, RAL 9003, RAL 9010, RAL 9016, RAL 1013.

Meer weten over het proces? Bekijk de youtube www.sikkens.nl/metervoormeterbetervideo

ontdek de
Sikkens Alphacryl
Pure Mat

meer over
SIKKENS

Inspiratie
Welke verf is het beste?

Impressie
Sikkens Alpha Recycle Mat - mega
milieubewust!

Echt milieubewuste verf kopen?

We adviseren je graag in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP