sikkens_recycle_matt_1980x1005px20220304103157.webp

Sikkens Alpha Recycle Mat - mega milieubewust!

Voor de grotere schilderklussen gebruik je méér verf. Juist dan, wil je zeker weten dat je verf milieubewust geproduceerd wordt. Dat betekent gerecyclede ingrediënten. Want zonder hergebruik, vindt onnodige uitputting van grondstoffen plaats. 

Echt milieubewuste verf kopen?

We adviseren je graag in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Sikkens is een gerenommeerd verfmerk. Doordat zij een grote distributie hebben, loont het om aandachtig te kijken naar de te behalen winst op het gebied van de ‘milieu voetafdruk’ die productie nu eenmaal altijd geeft. 

Sinds meerdere jaren is het voor professionele schilders niet meer toegestaan om iets anders te gebruiken dan op water gebaseerde verven voor binnenverf. Evengoed is verf chemisch afval als het nog vloeibaar is. 

Om die reden heeft Sikkens zich aandachtig verdiept in het proces van recycling van deze oude grondstoffen. Zij bereikten daarmee een nieuwe verf, die voor maarliefst 35% gemaakt wordt van gerecyclede verf! Dat is een opvallend hoog percentage. 

Het resultaat is de milieubewuste Sikkens Alpha Recycle Mat. Deze is alleen verkrijgbaar in 10 liter verpakkingen (ca. 70 m2). Hoe groter de klus, hoe groter de belasting voor het milieu tenslotte. Zowel professionele schilders als de doe-het-zelver met een grote klus, kunnen met deze verf dus iets bijdragen aan hun natuurlijke omgeving. 

*Alpha Recycle Mat is beschikbaar in de volgende RAL kleuren: RAL 9001, RAL 9002, RAL 9003, RAL 9010, RAL 9016, RAL 1013.

Meer weten over het proces? Bekijk de youtube www.sikkens.nl/metervoormeterbetervideo

Deel dit artikel

Echt milieubewuste verf kopen?

We adviseren je graag in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay