STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Duettes, of ‘het Duette® gordijn’, geeft jouw ruimte een frisse, warme uitstraling. Geen andere raamdecoratie past zich zo subtiel en geruisloos aan in je interieur. Dat komt natuurlijk ook doordat je zoveel soorten en kleuren hebt, voor vrijwel alle maten ramen. En niet te vergeten: op afstand te bedienen!

Duettes - het beste van twee werelden! <br><br>
Wat is een Duette®? Een Duette® is een gordijn dat zich voor het raam ontvouwt vanuit een opgevouwen honingraatstructuur. Ze vallen ‘in de dag’, dus in het kozijn. Duettes lijken qua uiterlijk erg op hun ‘zusje’ het plissé gordijn. Het enige verschil met een plissé gordijn is dat duettes een dubbele laag stof hebben. Dat maakt ze ook beter geschikt voor isolatie, verduistering, of zonwering. 

Wie al bekend is met duettes, hoeft niet overtuigd te worden van het nut, of de charme ervan. Het is bij uitstek raambekleding die in veel soorten interieurs past, van romantisch tot industrieel. Tijdloze raambekleding die zich voegt naar verschillende stijlen, is vrij uniek. Eigenlijk is dat nou precies het geheim van de Duette®. 

Duettes vallen strak in het kozijn, maar hebben een speels, verzachtend uiterlijk door hun geplisseerde vouw. Daarnaast spelen de betere merken ook met het soort stof. Linnenlook duettes bijvoorbeeld. En precies de juiste kleur kunnen kiezen helpt ook… Wat voor jouw ramen hangt, moet tenslotte het tijdsbeeld, en jouw smaak goed weerspiegelen. De standaard kleuren zwart, wit of grijs, zijn populair, maar misschien voor jou net niet ideaal. . Je wil kunnen kiezen uit precies passende kleuren bij jouw interieur. Kokos wit, leemgrijs, een vleugje mosgroen... Trendrijke modekleuren dus! En gelukkig zijn duettes in een keur aan uitvoeringen en kleuren te krijgen.

Mooie duettes omlijsten jouw ramen als een statement van jouw persoonlijke stijl. Bij de keuze voor de mooiste duettes, kun je dan ook wel wat hulp gebruiken. Vaak zeggen we bij Decokay dan ook ‘neem foto’s mee van je interieur!’ Zo kunnen we niet alleen al je wensen meenemen, maar ook meedenken over het realiseren van die felbegeerde, gelikte eenheid qua look en feel.

Iets anders dat duettes uniek maakt, is dat ze top-down-bottom-up bediend kunnen worden. Je kunt ze dus van boven, of van onderen optrekken. Ideaal voor hoog- of laagstaande zon. (En tegen pottenkijkers natuurlijk…)

Dat opentrekken, hoeft tegenwoordig natuurlijk niet meer met de hand… Ingenieus weggewerkte, al dan niet gemotoriseerde bediening, is de standaard geworden voor veel raambekleding. Met één druk op de knop via je telefoon of afstandsbediening stel je zo alles zelfs dagen van tevoren in als je wil. En ja, natuurlijk ziet het er ook heel ‘007’ uit…

Maar dan…. Wélke duettes kies je? Als gezegd, biedt juist deze raamdecoratie veel mogelijkheden voor extra functies. Denk dus goed na over wat je verwacht van jouw raambekleding. Heel veel wensen kun je namelijk meenemen in je keuze. 
 • Is jouw woonruimte groot en hol? Speciale, akoestische duettes kunnen de klank oplossen!
 • Ontsnapt er veel kou door de ongeïsoleerde ramen? (Extra) isolerende duettes houden veel kou buiten.
 • Wil je meteen het zon-probleem oplossen voor thuiswerken? Niet alleen kun je duettes instellen op de juiste hoogte, ze zijn ook verkrijgbaar met zonwerende coating… 

Kortom, wat kunnen duettes niet? Daar kun je vrij kort over zijn. Met een Duette® kun je geen lelijke buizen naast het raam wegwerken… Maar daarvoor gebruik je bij zo’n chique raamdecoratie toch gewoon aanvullend gordijnen of inbetweens...

Overweeg je duettes voor je ramen?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP