STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Op zoek naar een écht goede buitenverf voor kozijnen, deuren, en meer? Dan heb je iets extra’s nodig. De toevoeging van ‘gesiliconiseerde alkydhars’ in dit geval. Deze kun je het hele jaar door gebruiken! Wijzonol LBH SDT is een oer-Hollandse verf met als extra pluspunt: biobased. 

LBH SDT - Biobased hoogglans buitenverf van Wijzonol 
Met de buitenverf LBH SDT van Wijzonol geef je jouw hout maximale bescherming! Op goed droog hout, is deze verf in gunstige gevallen buitenduurzaam tot maar liefst twaalf jaar! Niet-voor-niets is de slogan van Wijzonol: altijd de beste voor buiten!
Een goede buitenverf is dus uiteindelijk vele malen voordeliger - en scheelt arbeidsuren. Deze verf wordt dan ook veel gekozen door professionals. Niet in de minste plaats door extreem lang glansbehoud. Maar ook door de perfecte verwerking en de optimale droging van deze buitenverf. 

Het voordeel van deze verf is dat je hem in alle jaargetijden goed kunt verwerken, zelfs in hete zomers of koude winters. In het verleden moest je wel wat schilder ervaring hebben om dit soort verf te gebruiken, maar de vloeiing en verwerking zijn dermate verbeterd, dat inmiddels iedereen met deze verf overweg kan. 

LBH SDT is in elke gewenste kleur leverbaar, en kan met roller, verfspuit of traditionele kwast verwerkt worden. Welke methode je ook kiest, deze buitenverf verwerkt streeploos en egaal. En ben je toe aan de tweede laag? Hij is ook nog eens overschilderbaar na slechts zestien uur!

Met deze buitenverf maak je het jezelf gewoon een stuk makkelijker. 

Op zoek naar een goede buitenverf?

Kom voor persoonlijk advies naar de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
    Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
  • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
    We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
  • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
    Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP