HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bij Decokay verkrijgbaar de weergaloze verfkleuren, van Farrow & Ball, die worden vervaardigd met hoogwaardige, rijke pigmenten volgens originele formules.

Farrow & Ball | verf | Decokay

Farrow & Ball; de ambachtelijke verffabrikant, al 70 jaar!

Farrow & Ball vervaardigt ongeëvenaarde verfproducten. Sinds John Farrow samen met verfpionier Richard Ball vele jaren geleden het bedrijf oprichtte, leeft hun passie voor het produceren van verf met behulp van uitsluitend de beste ingrediënten volgens eeuwenoude productiemethoden voort tot op de dag van vandaag.

De weergaloze verfkleuren, van Farrow & Ball, worden vervaardigd met hoogwaardige, rijke pigmenten volgens originele formules.

Farrow & Ball produceert alle producten zelf in de fabriek in Dorset, Engeland, de thuishaven van Farrow & Ball sinds het prille begin. Elk product dat de fabriek van Farrow & Ball verlaat wordt uitermate nauwkeurig bekeken om verzekerd te zijn dat Farrow & Ball's Elephant’s Breath geen Dead Salmon is.”

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP