STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Als er één raamdecoratie is die het voetlicht verdient, is het wel de Versus® van Toppoint. Wie niet dagelijks in de betere interieurwinkels komt, kent hem ook waarschijnlijk niet. Denk je aan lamellen, dan zie je van die harde witte plastic dingen voor je… Toch?

Écht wat anders voor de ramen?
De Versus®, van het high-end merk Toppoint, is een categorie gordijnen apart. Vaak zit je met het dilemma ‘licht binnenlaten maar inkijk tegengaan’, versus ‘licht helemaal buitensluiten’. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen voor twee lagen gaan. 

Met de Versus® hoeft dat niet meer. Een geniaal concept zorgt voor een geraffineerde inbetween look. Hij wordt ook wel het twee-in-één wave gordijn genoemd. De semi transparante stof kies je zelf in je gewenste kleur (70 kleuren om uit te kiezen moet genoeg zijn...). Dat ze dan ook nog brandwerend zijn is mooi meegenomen. 

Wat er vervolgens gebeurt is dat in de stof, onzichtbaar, lamellen genaaid worden. Deze zie je niet. De breedte van de wave (en dus de lamel) bepaal je zelf (89 of 127 mm). Het is een volledig systeem, dus inclusief rails (in elegant wit, statig zwart of industrieel grijs). 

Het effect is betoverend. Strakke, naadloos gelikte raambekleding met een opvallend zachte, sfeervolle lichtfiltering. Geen pottenkijkers of de zon verduisteren? Dan kantel je gewoon de lamellen. 

Maar het allerbelangrijkste dat we over Versus® kunnen vertellen, is dat je deze raamdecoratie echt in levenden lijve moet zien. Niet-voor-niets wordt dit unieke systeem alleen verkocht in specialistische vakhandels. Dit zijn niet zomaar gordijnen op maat, dit is een oplossing op maat waar je huis blij van wordt!

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP