16 november 2018

Een Basic woonstijl past in elk huis

Een Basic woonstijl past in elk huis

Wil jij het gevoel van een natuurlijk interieur? Met veel hout en materialen die je terugvindt in de natuur? Dan kies je al snel voor een Basic woonstijl. En je kunt er alle kanten mee op. Laat gerust je eigen creativiteit stromen. Kom je er niet uit? Dan helpt Decokay je verder op weg.

Veel wit, hout en natuurlijke materialen. Een Basic woonstijl spreekt mij daarom enorm aan.  Maar ook omdat de basis neutraal is en mij daarom de mogelijkheid geeft om mijn eigen gevoel en stijl ermee te combineren. En daarmee breng ik mijn huis tot leven!

Lichte en donkere grijstinten, maar ook veel varianten wit zie je vooral terug in de basis van een Basic interieur. En met de basis bedoel ik niet alleen de muren, maar ook meubels en accessoires. Je kunt kiezen voor een houten vloer, maar die kun je natuurlijk ook schilderen in wit of lichtgrijs. En die oude kast die je voor een prikkie op Marktplaats vond, wordt een échte eyecatcher als je die schildert met een mooie matte (krijt)verf in een katoenachtige kleur, of misschien juist spierwit… Dat is dus het mooie van Basic: jij bepaalt! En vrijwel alles past. 

Zo moesten wij laatst na een grote storm een spar in de tuin laten kappen. Ik heb meteen een mooi recht stuk stronk op maat laten zagen. Nadat ik die van de bast heb verlost, is de stronk ineens een gave bijzettafel. Een ook die past heel mooi in deze stijl. Want deze kale stronk pronkt nu mooi naast mijn lichtgrijze plofbank met een linnen-achtige stof. En zo zie je dat natuurlijke materialen belangrijke elementen zijn en de basic woonstijl wat extra pit geven. 

Een basic stijl heb je al snel zelf in huis als je je houdt aan de volgende uitgangspunten: een lichte basis met kleuren zoals wit en grijs, een robuuste leefbank en materialen die je in de natuur terugvindt: hout, jute, rotan, katoen of steen. En dan kan er eigenlijk niets misgaan! Wil je een Basic woonstijl, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Dan helpt Decokay je met een professioneel interieuradvies verder op weg! 

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay