8 juli 2019

Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!

Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!

Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

Zodra de temperatuur buiten stijgt is er niets fijner dan de deuren en ramen van je huis wijd open te zetten. De geuren en geluiden van de lente gaan voor mij samen met een gevoel van geluk en genieten. En toch is er ook een nadeel.

Vooral ’s nachts kun je ook flink balen van dat open raam, wanneer je nachtrust bruut verstoord wordt door… een zoemende mug bij je oor! Waarom die nare beestjes altijd je oor opzoeken, is mij een raadsel. En waarom ik wel altijd word gestoken en mijn wederhelft niet… geen idee! Maar ik wil graag mijn gezin en mijzelf beschermen tegen muggenbulten en ik wil ook nachtelijke jachtpartijen op muggen voorkomen. Daarom ging ik vanochtend naar Decokay voor advies over horren voor mijn huis.

Wat ik zo fijn vind aan de service in de winkel, is dat er zo goed meegedacht wordt. Per kamer bekijken we wat de beste oplossing is. Voor mijn openslaande deuren is een plissé hordeur een goede oplossing. Op de slaapkamers hebben we verschillende ramen; een draaikiepraam en draairamen die naar buiten open gaan.

Om ervoor te zorgen dat straks alles perfect past, komt de Decokay monteur op afspraak de deur en ramen opmeten. Dit is een gratis service, waar ik graag gebruik van maak! Door het fijne en stevige gaas van de Luxaflex® horren, weet ik zeker dat er geen beestje, hoe klein ook, doorheen komt. En ik heb geluk, want elke tweede hor krijg ik deze maand voor de helft van de prijs!

Als ze binnenkort geleverd worden, laat ik de monteur de horren meteen bevestigen. De kosten hiervoor, heb ik er graag voor over. Zo weet ik zeker dat alles pico bello in orde is en dat we volop van een huis zonder muggen en andere insecten kunnen genieten.

Bijkomend voordeel van dat de beestjes buiten blijven: mijn pas geschilderde muren blijven lekker schoon, nu we niet met de krant op muggenjacht hoeven…

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay