7 februari 2019

Mat en strak, voor minder doe ik het niet!

Mat en strak, voor minder doe ik het niet!

Door een muur te verven kun je al heel snel een ruimte een andere look geven. Dat is leuk! Minder leuk is slechte muurverf die je wel drie of vier keer op de muur moet smeren om een egaal en dekkend resultaat te krijgen. Daarom verf ik nu met Sigma Perfect Matt, lees hier waarom.

Het is weer de hoogste tijd om de kwast te pakken en de muren van een nieuwe laag te voorzien. Nou heb ik niet zulke heel goede ervaringen met goedkope muurverf: veel strepen, slecht dekkend en ook verkleuringen. En bovendien wil ik het graag zelf doen… en zo kom ik uit bij Sigma Perfect Matt.

Ik vind het zelf altijd moeilijk om een mooi egaal geheel te krijgen. Ondanks dat ik de juiste spullen heb – rollers, blokkwast, telescoopstok – zie je toch altijd de aanzet van de roller bij mij. En een hele muur of plafond in één keer doen lukt mij eigenlijk nooit zonder even te pauzeren en dan zie ik toch de banen op de muur. Terwijl ik juist een zo egaal mogelijk resultaat wil. Super strak, voor minder doe ik het niet!

En dat is het mooie van deze nieuwe muurverf. Die is namelijk voorzien van de zogenoemde ‘Smooth Layer Technology’. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat je dus geen aanzet ziet en geen baanvorming krijgt. Bovendien heeft Sigma Perfect Matt een langere opentijd. Dat betekent in feite dat de verf minder snel opdroogt. Doordat de verf minder snel droogt, kun je de overgangen beter over elkaar heen zetten. Als je eenmaal een overgang hebt gemaakt, droogt de verf gelijkmatig op, waardoor je dus geen verschil ziet.

Dat lijkt de verf te zijn die ik nodig heb. Ik wil graag een perfect egale en matte muur in een mooie okergele kleur en dat lukt. Maar is deze verf dan ook afneembaar? Ja. In het dagelijkse gebruik kun je de Sigma Perfect Matt prima afnemen en licht reinigen. Maar voor bijvoorbeeld gebruik in de keuken is deze variant weer minder geschikt. Met deze verf ben ik verzekerd van een jarenlang mooi resultaat, omdat die bijvoorbeeld niet opglanst of vergeelt en ook heel gemakkelijk bijgewerkt kan worden.

Ik laat de Sigma Perfect Matt mengen in mijn kleur en neem volgend weekeinde de roller in de hand! Die klus moet nu met deze verf een fluitje van een cent zijn!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay