19 september 2018

​Voeten vegen!

​Voeten vegen!

Wie de juiste deurmat koopt, bespaart zich een hoop schoonmaakwerk en zorgt voor een beter behoud van de vloer. Met de matten van Hamat heb je altijd een mat die bij jouw wensen past.

Modder, zand, nattigheid… er wordt nogal wat viezigheid naar binnen gelopen in ons huis door mijn gezin, hond en vrienden en vriendinnen. Zo’n ‘Huize de Zoete Inval’, is hartstikke gezellig, maar wel een klus om alles schoon te houden. Een goede mat helpt enorm doordat de meeste viezigheid daar achterblijft en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk en helpt mee in het behoud van mijn vloer. 

Omdat de huidige mat duidelijk niet voldoet aan mijn eisen, verdiep ik me in welk soort mat past bij mijn huishouden. Voor het juiste advies ga ik naar Decokay, waar een ruim assortiment aan droog- en schoonloopmatten wordt verkocht. Wat ik eigenlijk zoek is een combinatie van de twee. Voor het vocht een wat zachtere mat, die water goed absorbeert en voor het vuil een goed schurende mat waar modder en pas gemaaid gras goed aan blijft kleven. De dame in de winkel luistert goed naar mijn behoeften en adviseert mij de ‘Portal’, een combinatiemat van het merk Hamat. Hamat heeft droog- en schoonloopmatten en diverse combinatiematten in het assortiment, die in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren leverbaar zijn. 

Wil je meer weten wat de eigenschappen zijn van beide soorten, of ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie, loop dan eens binnen bij Decokay. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee! 

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay