20 augustus 2021

Je vloer in de spotlight

Je vloer in de spotlight

Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

Hij moet eruit en het liefst zo snel mogelijk. De vloer die ruim vijftien jaar van ons gezinsleven heeft meegekregen, van de eerste stapjes tot de verjaardagsfeestjes van onze pubers, nieuwjaarsborrels, etentjes met vrienden en niet te vergeten, de krassen van een dartelende pup. En omdat we nu een inmiddels volwassen hond in huis hebben, onze kinderen steeds vaker hun voeten ergens anders onder tafel schuiven, mag een nieuwe vloer naast praktisch, ook heel mooi zijn. 

We gaan voor een houten pvc-vloer in een lichte kleur. Deze maakt onze huiskamer ruimtelijk en op het oog groter. Nog een paar leuke vloerkleden voor de finishing touch. Het resultaat mag er zijn. Licht, fris en vooral de perfecte basis voor de rest van de kleuren in huis. Ik kan niet wachten tot we ook op deze vloer nieuwe herinneringen maken, en welke voeten dit huis nog zullen betreden. Ik kijk er naar uit!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

De vloer onder je voeten...

Wat is jouw beste match?

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay