pvcvloeren20230710155343.webp

Waar pvc vloer kopen?

De opmars van PVC is niet meer te stoppen. En dat is niet zo gek als je bedenkt welke voordelen PVC allemaal heeft! Deze kunststof vloer is makkelijk in onderhoud en kan het uiterlijk van een houten vloer, een tegelvloer, een gietvloer een visgraatparket, een betonnen vloer en zelfs een mozaïek vloer imiteren.

Ontdek de veelzijdigheid van PVC vloeren

Bezoek onze winkel voor advies, inspiratie en de nieuwste PVC trends

PLAN JE WINKELBEZOEK

We sommen de voordelen van een PVC-vloer hier op. Een PVC vloer is super krasbestendig (sterker nog dan laminaat) en daarmee één van de duurzaamste vloeren die je kunt kiezen. Mits goed gelegd, is een PVC vloer ook geschikt voor relatief natte ruimtes. Daarnaast gaat PVC goed samen met vloerverwarming.

Een PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud, doordat het een glad oppervlak heeft. Door de manier van leggen, heb je ook geen plakplinten nodig, wat een hoop werk bespaart. Ook de geluiddempendheid van PVC mag niet vergeten worden. Je kunt pvc laten verlijmen op een geegaliseerde vloer, of zwevend leggen. Dat ligt aan de ondergrond. 

Kortom onderhoudsgemak gecombineerd met de sfeer die jij wilt. Met PVC is alles mogelijk. En wil je op een dag toch wat anders? PVC verwijder je eenvoudig weer, door het kliksysteem.

Deel dit artikel

Vragen over PVC-vloeren?

Neem contact op en laat ons je helpen de perfecte PVC-vloer te vinden

STEL JE VRAAG NU

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay