interfloor_dynamic_woodstone20220830145343.webp

Interfloor Dynamic WoodStone, vinyl volgens laatste trends

Met de collectie WoodStone gaat Interfloor mee in de trend om materialen en verschillende vormen te combineren in een stoere en duurzame vloer. Deze collectie bestaat uit drie dessins in twee kleuren.

Zoek je een duurzame vloer?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

- Houten planken in de lengte gecombineerd met een diagonaal motief, ook wel de Hongaarse Punt genoemd.
- Een vintage honingraat dessin waarin de verschillende materialen hout en steen gecombineerd worden.
- Planken in uiteenlopende breedtes en lengten worden random afgewisseld. Hierdoor ontstaat een vloer met een verrassend motief.
 
Robuuste basislaag
De vinylvloer is voorzien van een Black Tex rug, een stabiele, vormvaste en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is aangebracht. De vloer krijgt hierdoor een luxe en comfortabele uitstraling en die maakt het dé perfecte vloer om op de wonen en te werken. De rug zorgt voor goede warmte-isolatie en verbetert de akoestiek. Heb je benedenburen? Dan zullen zij ook heel blij zij met deze vloer vanwege zijn geluiddempende werking. Bovendien is de Black Tex rug milieuvriendelijk omdat grondstoffen worden hergebruikt. Dit maakt deze vinyl vloer sterk, luxueus, duurzaam en ecologisch.  
 
Legfeiten
Deze vloer kan tot 40 m² los gelegd worden, er is geen lijm voor nodig. Dit bespaart kosten. Bij oppervlakten boven de 40 m2 is een antislip lijm doorgaans voldoende. Je brengt deze lijm met een roller aan op de vloer en zodra de lijm droog is kan het vinyl er op gelegd worden.

Deel dit artikel

Zoek je een duurzame vloer?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay