STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met de collectie WoodStone gaat Interfloor mee in de trend om materialen en verschillende vormen te combineren in een stoere en duurzame vloer. Deze collectie bestaat uit drie dessins in twee kleuren.

- Houten planken in de lengte gecombineerd met een diagonaal motief, ook wel de Hongaarse Punt genoemd.
- Een vintage honingraat dessin waarin de verschillende materialen hout en steen gecombineerd worden.
- Planken in uiteenlopende breedtes en lengten worden random afgewisseld. Hierdoor ontstaat een vloer met een verrassend motief.
 
Robuuste basislaag
De vinylvloer is voorzien van een Black Tex rug, een stabiele, vormvaste en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is aangebracht. De vloer krijgt hierdoor een luxe en comfortabele uitstraling en die maakt het dé perfecte vloer om op de wonen en te werken. De rug zorgt voor goede warmte-isolatie en verbetert de akoestiek. Heb je benedenburen? Dan zullen zij ook heel blij zij met deze vloer vanwege zijn geluiddempende werking. Bovendien is de Black Tex rug milieuvriendelijk omdat grondstoffen worden hergebruikt. Dit maakt deze vinyl vloer sterk, luxueus, duurzaam en ecologisch.  
 
Legfeiten
Deze vloer kan tot 40 m² los gelegd worden, er is geen lijm voor nodig. Dit bespaart kosten. Bij oppervlakten boven de 40 m2 is een antislip lijm doorgaans voldoende. Je brengt deze lijm met een roller aan op de vloer en zodra de lijm droog is kan het vinyl er op gelegd worden.

Impressie
Interfloor
Dynamic woodstone
vinyl collectie

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

over
interfloor

advies
Wat is een
PVC Vinyl vloer

Zoek je een duurzame vloer?

Bekijk alle soorten in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP