HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met de collectie WoodStone gaat Interfloor mee in de trend om materialen en verschillende vormen te combineren in een stoere en duurzame vloer. Deze collectie bestaat uit drie dessins in twee kleuren.

Interfloor Dynamic WoodStone, vinyl volgens laatste trends

- Houten planken in de lengte gecombineerd met een diagonaal motief, ook wel de Hongaarse Punt genoemd.
- Een vintage honingraat dessin waarin de verschillende materialen hout en steen gecombineerd worden.
- Planken in uiteenlopende breedtes en lengten worden random afgewisseld. Hierdoor ontstaat een vloer met een verrassend motief.
 
Robuuste basislaag
De vinylvloer is voorzien van een Black Tex rug, een stabiele, vormvaste en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is aangebracht. De vloer krijgt hierdoor een luxe en comfortabele uitstraling en die maakt het dé perfecte vloer om op de wonen en te werken. De rug zorgt voor goede warmte-isolatie en verbetert de akoestiek. Heb je benedenburen? Dan zullen zij ook heel blij zij met deze vloer vanwege zijn geluiddempende werking. Bovendien is de Black Tex rug milieuvriendelijk omdat grondstoffen worden hergebruikt. Dit maakt deze vinyl vloer sterk, luxueus, duurzaam en ecologisch.  
 
Legfeiten
Deze vloer kan tot 40 m² los gelegd worden, er is geen lijm voor nodig. Dit bespaart kosten. Bij oppervlakten boven de 40 m2 is een antislip lijm doorgaans voldoende. Je brengt deze lijm met een roller aan op de vloer en zodra de lijm droog is kan het vinyl er op gelegd worden.

Impressie
Interfloor
Dynamic woodstone
vinyl collectie

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

over
interfloor

advies
Wat is een
PVC Vinyl vloer

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 48 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP