STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Marmer ‘mag weer’. Marmer was een tijdje uit de gratie doordat het louter geassocieerd werd met klassieke interieurs. Vandaag de dag is marmer of ‘marble’ weer helemaal hip en happening.

Er is veel in marmerlook tegenwoordig, van behang tot vloeren en zelfs ook gordijnen; getuige deze prachtige inbetweens met marmer dessin van Toppoint (by Mr Woon). 

Juist in deze semi transparante, zacht golvende stof komt het dessin van marmer prachtig uit. De natuurlijke aders voegen zich oogstrelend naar de plooien in het gordijn, wat een levendig effect geeft. Deze inbetweens combineren heel goed bij licht (whitewash) hout en grijstinten. Heb je bijvoorbeeld een betonlook vloer en een industrieel design in huis, dan misstaan deze inbetweens zeker niet. Marmer heeft dus zijn intrede gedaan in meer woonstijlen dan alleen de klassieke tegenwoordig. 

Het is ook mooi om de ‘marmer look’ op punten terug te laten komen voor een versterkt effect. We zeggen met klem ‘op punten’ want overdaad schaadt in dit geval. Maar een mooi marmeren vaasje, of salontafel met marmeren blad maakt de look wel af natuurlijk!

Combineer ze voor meer privacy (in de avond) met overgordijnen of andere licht afsluitende raamdecoratie. Uiteraard zonder print, want dan krijgt het marmer dessin van je inbetweens alle aandacht. Wat dacht je van verduisterende witte plissés?

impressie
marmerprint inbetween
gordijnen van Toppoint

meer over
gordijnen van
Toppoint

advies
Wat zijn inbetween
gordijnen?

inspiratie
Jouw woonkamer,
jouw stijl

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP