Ambiant laminaat Impresa van Irmgard

Laminaat waarbij niet alleen een levensechte groef aanwezig is, maar waarbij de groef ook nog eens dessin heeft - het kan met Impresa, eiken laminaatvloeren van de collectie Irmgard van Decokay Design.

Zoek je een levensechte eiken vloer met de duurzaamheid van een laminaat vloer? Dan kan het zomaar zijn dat je bij de collectie Impresa, van Irmgard uitkomt. 

Dit is nou echt een vloer die alles heeft wat je verwacht van een laminaatvloer. Zoals extra brede planken (minimaal 32,2 cm breed, 133,4 cm lang en 8 mm dik). Hierdoor alleen al heeft de vloer een natuurgetrouw uiterlijk. Dit wordt doorgezet tot op detailniveau, wat hem áf maakt.

Zo heeft de Impresa een speciale techniek, waarbij de ‘embossed in register’ techniek een natuurlijke houtlook geeft. Een techniek die echter ook wordt doorgevoerd in de V-groeven, rondom alle zijden van de plank. Daarin zie je dus ook het dessin terug. Dit is een hypermoderne techniek die groot verschil maakt in het totaalplaatje van een eiken houten vloer. Het ‘weggevertje’ waaraan je normaal het laminaat herkende door goed te kijken bij de groeven, is nu dus weggewerkt. Het dessins van de vloer loopt namelijk, net als bij écht eiken, door in de groef.

Qua duurzaamheid vind je niet veel vloeren die beter scoren; omdat deze dankzij de klasse 33-index, geschikt is voor ‘intensief commercieel gebruik’. Je vloer gaat dus erg lang mee. Omdat de vloer zeer waterbestendig is, kun je hem regelmatig dweilen naar behoefte.

Nu nog kiezen… uit de eiken kleuren: licht eiken, naturel-, beige- of smoky - alle voorzien van een extra matte toplaag.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay