toppoint_versus_chique_1980x1005px20220304133801.webp

Écht wat anders voor de ramen?

Als er één raamdecoratie is die het voetlicht verdient, is het wel de Versus® van Toppoint. Wie niet dagelijks in de betere interieurwinkels komt, kent hem ook waarschijnlijk niet. Denk je aan lamellen, dan zie je van die harde witte plastic dingen voor je… Toch?

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

De Versus®, van het high-end merk Toppoint, is een categorie gordijnen apart. Vaak zit je met het dilemma ‘licht binnenlaten maar inkijk tegengaan’, versus ‘licht helemaal buitensluiten’. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen voor twee lagen gaan. 

Met de Versus® hoeft dat niet meer. Een geniaal concept zorgt voor een geraffineerde inbetween look. Hij wordt ook wel het twee-in-één wave gordijn genoemd. De semi transparante stof kies je zelf in je gewenste kleur (70 kleuren om uit te kiezen moet genoeg zijn...). Dat ze dan ook nog brandwerend zijn is mooi meegenomen. 

Wat er vervolgens gebeurt is dat in de stof, onzichtbaar, lamellen genaaid worden. Deze zie je niet. De breedte van de wave (en dus de lamel) bepaal je zelf (89 of 127 mm). Het is een volledig systeem, dus inclusief rails (in elegant wit, statig zwart of industrieel grijs). 

Het effect is betoverend. Strakke, naadloos gelikte raambekleding met een opvallend zachte, sfeervolle lichtfiltering. Geen pottenkijkers of de zon verduisteren? Dan kantel je gewoon de lamellen. 

Maar het allerbelangrijkste dat we over Versus® kunnen vertellen, is dat je deze raamdecoratie echt in levenden lijve moet zien. Niet-voor-niets wordt dit unieke systeem alleen verkocht in specialistische vakhandels. Dit zijn niet zomaar gordijnen op maat, dit is een oplossing op maat waar je huis blij van wordt!

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay