STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Hor op maat of verduisterende raambekleding?

Kom naar de winkel voor advies of een offerte op maat!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Je kent het wel: in warme maanden word je steeds wakker gehouden door zoemende muggen. Of je wordt juist heel vroeg wakker door zonlicht dat je kamer binnendringt. Gelukkig zijn er bij Decokay genoeg horren en verduisterende gordijnen op maat, zodat je altijd goed kunt doorslapen.

Lekker slapen met Decokay

Lekker slapen met Decokay
Wat is goed slapen voor jou? De één heeft genoeg aan een paar uur, de ander valt moeilijk in slaap en weer een ander wordt snel wakker. Toch komt het maar al te vaak voor dat de omgeving waar we slapen niet ideaal is ingericht.

Bijvoorbeeld als er toch nog redelijk wat daglicht door de raambekleding komt. Zowel ‘s zomers als ‘s winters kan dit je nachtrust flink verstoren. Ook muggen zijn een stoorzender die we vaak gewoon elk jaar opnieuw voor lief nemen, gewoon omdat we het halverwege het jaar weer vergeten zijn…  Zoals met veel dingen, raak je aan bepaalde stoorzenders gewend door ze gewoon ‘uit te zoomen’. Maar muggen winnen het altijd van je…

Doorslapen dankzij horren
Een mooie warme zomer lekker doorslapen regel je dus in de eerste plaats met (eindelijk) goede horren. Dit staat bij veel mensen op het laatste plan. Jammer, want horren kunnen veel irritatie en vlekken op muur en plafond voorkomen.

Goede horren zijn er tegenwoordig in zoveel soorten en maten dat de keuze ruim is. En dan hebben we het niet alleen over bijzondere vormen ramen. Zo is er veel innovatie op het gebied van:

Montage: klikbaar en uitneembaar of permanent en gelikt op maat.
Soorten gaas: extra fijn gaas tegen pollen en hooikoorts, gaas waar je goed doorheen kan kijken, of extra sterk gaas voor brokkenmakers. Maar decoratief horrengaas; zo wordt jouw hor een stijlelement aan je woning.
Huisdiervriendelijk: horren waar je hond of kat gemakkelijk doorheen kan lopen zonder dat vliegen binnenkomen.
Uiterlijk: horren zijn tegenwoordig veel chiquer dan vroeger, en kunnen vrijwel volledig in je interieur opgaan. Met een rol-, schuif-, klap-, systeem en meer. En natuurlijk in een mooie RAL-kleur.

Verduisteren
Maar ook licht houdt je wakker. Al realiseer je je dat misschien niet bewust. Een goed donkere kamer zorgt er echt voor dat je beter kunt uitslapen. Je denkt misschien wel maximaal uit te slapen, maar in een pikdonkere kamer geeft je onderbewuste andere signalen af.

Blinderende raambekleding is dus een cadeau aan jezelf. Gordijnen met zo’n functie worden ook wel toepasselijk ‘blackout’ - of verduisterend genoemd. Maar wat je echt moet weten is er dat er kek veel nieuwe soorten bij zijn gekomen de laatste tijd. Het lichtdichte rolgordijn heeft interessant veel variaties (zoals zonwerend) gekregen. En wat weinig mensen weten is dat dupligordijnen (in een frame) echt ideaal geschikt is voor dit doel. Of wacht dacht je van een dupligordijn met een dag & nacht systeem; transparant overdag en duisterend voor 's nachts. Een kleine zoektocht loont de moeite dus!

Hor op maat of verduisterende raambekleding?

Kom naar de winkel voor advies of een offerte op maat!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Muur en deuren dezelfde kleur - wow!
  De wet van houdbaarheid dicteert dat als je de muren een nieuw likje verf moeten, de deuren en kozijnen rap volgen… Dus maak je borst (en kwast) dan maar vast nat voor wat schilderwerk. Maar wat nou als je van de nood een deugd maakt?
 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP