pvcvloeren20230710155434.webp

PVC vloeren met de uitstraling van hout of steen

PVC vloeren, tien jaar geleden wist nog bijna geen consument van het bestaan van een pvc-vloer. Dat is nu wel anders. PVC is vandaag de dag één van de meest verkochte vloersoorten. En dat is niet zomaar...

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar de gebruiksvriendelijkheid van kunststof? Dan is een vloer van pvc echt iets voor jou!  

Al enkele jaren zijn pvc-vloeren erg in trek bij architecten en interieurstylisten, maar ook steeds meer woonconsumenten ontdekken nu de vele voordelen van deze vloerbedekking. PVC-vloeren zijn namelijk zeer geschikt voor vloerverwarming en bovendien gemakkelijk schoon te houden.

Duurzaam en kleurvast
Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, is pvc bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. En er is tegenwoordig een heel ruim aanbod in dessins. Van trendy visgraat en betoonlook tot eiken planken en natuursteen. Benieuwd naar de mogelijkheden van PVC-vloeren? In onze winkel ligt een uitgebreide collectie, zowel van topmerken als van ons huismerk Decokay Design.

De PVC-soorten die wij verkopen voldoen aan de meest strenge eisen qua uitstoot van vluchtige organische stoffen. We hebben bewust gekozen voor collecties die ruim onder de norm voor VOS presteren

Deel dit artikel

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay