8 november 2018

Behang als bijzonder meubelstuk

Behang als bijzonder meubelstuk

Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…

Voor mij is behang in mijn interieur eigenlijk een must. Natuurlijk zijn glad gestucte wanden ook mooi, maar in combinatie met behang – op één of meerdere muren – maak je een interieur pas echt af. Eigenlijk komt dat omdat je met behang je eigen energie en stijl weergeeft, kortom: je brengt je huis ermee tot leven!

 
Er is enorm veel keuze in behang, maar de vraag is: welk behang reflecteert jouw gevoel? Want je thuis goed voelen, dat is waar het om gaat. Vanuit die gedachte heeft de Berlijnse ontwerper Michal Michalsky voor het behangmerk A.S. Création een aantal prachtige behangcollecties met de naam Metropolis ontworpen. En onlangs heeft hij aan deze collectie nog vijf nieuwe series – met maar liefst zestig varianten - toegevoegd. Onder de naam Metropolis 2 is een collectie ontstaan die het stadse gevoel – urban living – uit de trendy ‘metropolitan’ buurten van Chelsea, Hollywood, Mayfair, Soho en South Beach, tot leven brengt.
 
Toen ik door de collectie bladerde, schoot mij een paar superlatieven te binnen, maar dit dekt toch het meeste de lading: extravagant. Waarom? Omdat de prints uiteenlopen van grafische patronen tot bloemmotieven, maar ook strepen en ornamenten. 3D-cubes wisselen streeppatronen af en ook de kleuren zijn spannend: donkeren tonen, zoals taupe, antraciet of zwart gecombineerd met lichte, grijs-, zand- en witnuances.
 
‘Remember de sixties’ zou ik bijna zeggen als ik deze collectie zie: niet alledaagse kleuren smelten samen met gedurfde prints. Zonder meer kun je hiermee een spannende eyecatcher in je interieur maken. Het is net als een bijzonder meubelstuk dat de ruimte verandert en verfraait!
 
Je kunt natuurlijk online zoeken naar dit behang, maar wil je het ècht zien en voelen? Dan ga je naar Decokay, daar vind je niet alleen deze toffe behangcollectie, maar krijg je ook een kop koffie en professioneel advies. En voor de prijs hoef je het niet te laten: Decokay hanteert internetprijzen…

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay