1 januari 1900

Een nieuwe pvc vloer… Maar welke?!

Een nieuwe pvc vloer… Maar welke?!

Zoek je een nieuwe vloer? Heb je al eens aan een pvc vloer gedacht? Wist je dat deze er in alle mogelijke stijlen zijn? Van betonlook of gietvloer, tot stenen tegels, en natuurlijk de bekende houten pvc vloer (zelfs in visgraat).

Ik ben echt heel blij geweest de afgelopen 20 jaar met mijn prachtige parketvloer. Maar er is een tijd van komen - en een tijd van gaan… De tijd van gaan is duidelijk aangebroken. (Vergane glorie, meer kan ik er niet meer van maken.)

In de loop der jaren heeft mijn vloer nogal wat veranderingen ondergaan. Hij was eerst een subtiel lichtbruin, later middenbruin. Toen ik dat zat was, en hij wat slijtage begon te vertonen, heb ik hem in een opwelling zwart geverfd. Maar nu moet ik toch echt een nieuwe vloer, want parket is echt niet zo duurzaam als ze zeggen. Vocht (plantenpot) en wat ongelukjes, richtten grote schade aan. Ook zie je inmiddels precies waar iedereen veel zit - en loopt.
 

Gepost door Natascha Amesz

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay