vinyl_bij_decokay20200408163850.webp

Waar vinyl vloer kopen?

Het moderne vinyl is in veel natuurgetrouwe en moderne dessins te krijgen. Bovendien is een vinylvloer praktisch en duurzaam. 

Ontdek de veelzijdigheid van Vinyl Vloeren

Bezoek onze winkel voor persoonlijk advies en inspirerende ideeën

PLAN JE BEZOEK VANDAAG NOG

Vinyl, vroeger zeil genoemd, is tegenwoordig kwalitatief van een geheel andere orde dan vroeger. Als een vinylvloer op de juiste manier gelegd wordt, kan hij in elke ruimte gelegd worden, zelfs in de badkamer, door zijn goede vochtbestendigheid.

Een kwalitatief mooi vinyl is allereerst betaalbaar in vergelijking met andere soorten vloeren. Het is er bovendien in enorm veel dessins, waaronder hout (zoals visgraat bijvoorbeeld). Vinyl past eigenlijk in elk interieur, omdat het in veel dessins leverbaar is; of je nu houdt van tegels of beton, hout of marmer. Omdat vinyl kamerbreed gelegd kan worden (soms wel tot maar liefst vier meter!), zie je vrijwel geen naden. Zo maak je al snel een eigen gietvloer look. Maar dan met vriendelijk vinyl!

Vinyl voelt warm en comfortabel aan de voeten (anders dan laminaat) en het is dan ook geluiddempend en isolerend. Door zijn vochtbestendigheid, waterdichte coating en het feit dat er geen groeven zijn (het is kamerbreed leverbaar) is het bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en dus ook hygienisch

Tot slot is kwalitatief vinyl duurzaam. 

Deel dit artikel

Vragen over Vinyl Vloeren?

Stel je vraag en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur

STEL JE VRAAG HIER

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay