Behangexpresse: behang 2.0

Behangexpresse geeft het begrip behang een nieuwe dimensie. Het Nederlandse bedrijf is specialist in digitaal behang en vervaardigt collecties die in elke ruimte een verhaal vertellen. Van collecties voor kinderkamers met sprekende afbeeldingen tot grafische, driedimensionale vormen.

Op zoek naar stijlvol behang?

Bekijk de collectie van Behangexpresse in onze winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

De tijdloze en moderne designs, gekenmerkt door het spelen met soms levensgrote motieven en prints maken de collecties van Behangexpresse ideaal voor grote en kleinere ruimtes. De collecties zijn van vliesbehang en non-woven-materiaal en daarmee helemaal van deze tijd.

Behangexpresse B.V. is opgericht in 1999 en grossierde in eerste instantie voor een Nederlandse behangfabrikant. Toen deze fabrikant failliet ging startte zij met de ontwikkeling van diverse designmerken zoals Wall is You, Kidswalls, Colorchoc en Wallpaper Queen. Regelmatig zijn deze merken terug te vinden op internationale beurzen voor thuistextiel. 

Behangexpresse B.V. richt zich op innovatie en werkt sinds kort nauw samen met de eveneens Nederlandse ontwerpstudio INGK. Dit zorgt voor interessante, commerciële collecties van onder andere bloemen- en retroprints, zoals de Colorful Florals & Retro-collectie. Ook populair is de lijn ‘New Materials’. Behang met de look van beton, plaatwerk, steen, ijzer, marmer en (visgraat) hout. Eigentijdse en stoere krachtpatsers!

Behangexpresse staat garant voor stijlvolle, originele en verfrissende behangcollecties die op elke muur een eigen verhaal vertellen. En het leuke is dat behang van Behangexpresse relatief scherp geprijsd is in verhouding tot ander posterbehang.

Deel dit artikel

Op zoek naar stijlvol behang?

Bekijk de collectie van Behangexpresse in onze winkel

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay