interfloor_dynamic_basalto_beeld_1980x1005px720220310145723.webp

Interfloor Dynamic Basalto vinyl is eigenlijk kamerbreed pvc

De collectie Dynamic Basalto van Interfloor is een kwalitatief hoogwaardige vinylvloer. Door de unieke Black Tex Back spreken we liever over kamerbreed PVC. Dus gelegd zonder naden om die échte gietvloerlook te benaderen.

Als een blok gevallen voor betonlook vinyl?

Bekijk de voorbeelden in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

De uitvoering Basalto van Interfloor uit de collectie Dynamic heeft een 100% natuurlijke uitstraling. Niet in de laatste plaats door het feit dat deze vloer naadloos gelegd kan worden (tot 40m2)! De levensechte, rustieke kleurschakeringen versterken dit effect nog eens. 

Basalt is een vulkanisch gesteente met een natuurlijk levendige uitstraling. Dat effect van natuurlijke lichtschakeringen is prachtig, maar een stenen vloer heeft veel nadelen. Het is kostbaar, koud aan je voeten, geluidsversterkend - en relatief permanente verlijming is noodzakelijk. Die nadelen verdwijnen bij deze Dynamic Basalto-vloer als sneeuw voor de zon.

Kenmerkend voor dit soort kwaliteitsvloeren is dat ze zich echt voegen naar jouw interieur. Het helpt zeker dat hij in maar liefst zeven trendkleuren leverbaar is. Van grijs/blauw tot wit en van koper tot goudbruin. Deze vinylvloer past dan ook in een industriële-, moderne-, basic-, landelijke-, of zelfs in een vintage woonstijl. 

De specifieke eigenschappen van deze vloer trekken je waarschijnlijk nog eerder over de streep. Vinyl is warm aan je voeten en gaat prima samen met vloerverwarming (mits verlijmd). Uniek is de Black Tex Back. Dit is een robuuste rug met veel voordelen: aanzienlijke geluidsdemping, egalisering van de ondergrond (deze hoeft dus niet perfect glad te zijn), en tot slot een goede warmte isolatie en mooie akoestiek. 

Deel dit artikel

Als een blok gevallen voor betonlook vinyl?

Bekijk de voorbeelden in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay