manovo_beelden_1980x1005px320220310120949.webp

Collectie Manovo van Arte - look van natuurlijke materialen

Behang is helemaal terug van weggeweest momenteel. Toch wil niet iedereen meteen een dominante print op de wand. Interieurs die veel warmte hebben, zijn bovendien beter gebaat bij een neutrale, basic ondersteuning die het geheel completeert.

Op zoek naar natuurlijke wandbekleding?

Het behang van Arte heeft die ongedwongen look

MAAK EEN AFSPRAAK

De collectie Manovo van Arte, heeft een warme look en feel, die zich als een kameleon aanpast aan je interieur. Manovo bestaat uit zes sub-collecties (Etno, Savanna, Croc, Koumbala, Massif, Harmony, Scope.) Hiermee kun je specifiek aansluiten op jouw eigen stijl. 

Deze collectie kan breed ingezet worden in verschillende woonstijlen. Heb jij een basic interieur met etnische invloeden, een Scandinavisch interieur, bohemian-, retro-, Japans-, klassiek-, dit behang voelt zich er thuis. De herkenbaarheid en rode draad zit (bijna letterlijk) in de geweven en gemêleerde stof look van alle uitvoeringen.

Kies de collectie die bij je past. Van weelderig bladmotief, tot geometrische vlakken, en van  Afrikaans- etnische sferen tot subtiele uni’s die niet misstaan in nihilistische interieurs. De gevarieerde kleuren lopen subtiel mee met de designs. Van neutrale aardse kleuren, zoals oker, zand en roomwit, tot groen-, of blauw schakeringen.

Een aparte vermelding waard: in deze collectie vind je ook zeer stijlvol verbeelde krokodillenhuiden, en visgraat weefmotieven. 

Deel dit artikel

Op zoek naar natuurlijke wandbekleding?

Het behang van Arte heeft die ongedwongen look

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay