bnwalls_imagine_swirl20220509112627.webp

Het gevoel van natuur binnenshuis

Ruwe, natuurlijke materialen vormden de inspiratie voor de collectie ‘Imagine’. Van boomschors tot glad geschaafd hout, en van terracotta gestucte muren, tot stenen tegels, of koperen platen.

Enthousiast geworden over deze collectie?

Kom voor meer informatie naar de winkel!

STEL EEN VRAAG

Eens in de zoveel tijd komt er een behangcollectie uit die je het gevoel geeft écht iets bijzonders aan de wand te hebben. Dat speciale, zit hem bij de collectie Imagine van BN Wallcoverings in de rustgevende kracht van het buitengevoel.

Met een ‘simpel’ behangetje aan de wand, heb je zo ineens een klasse muur staan die niet onder doet voor het chique, echte werk.

Zeven dessins om bij weg te dromen:
Etched: de verweerde patina look voert de boventoon, van zowel metaal als steen. Hier vind je die gewilde wand met koperen platen.
Moods: een glad geschaafd, verspringend houtmotief. Een variatie op de houten schrootjes wand. Dit past even beter in een modern interieur!
Blush: alsof je muur een geschakeerd kalkverf wash-effect krijgt. Het warme rood versterkt het dit nog eens.
Cachet: in lichte tinten steekt het silhouet van bomen af.
Cocoon: in een zachte zandkleur toont dit behang een meanderend reliëf. Het doet denken aan grasweefsel. Door de speling van het licht verandert je muur steeds.
Barque: als levendige berkenbast, maar dan van blauwe- en terracotta waterverf.
Swirl: dit behang is bijna niet te onderscheiden van een speels (in kleur) gestucte wand. Het heeft de ‘swirl’ van Japanse zen.

Niet alleen haal je met deze collectie een buitengevoel binnen, je creëert er ook nog eens een wand mee die ‘niet behangen’ lijkt te zijn. En dat is in zekere zin het ultieme doel van behang.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay