regina_50lvre139_coretec_authentic20220304103630.webp

COREtec Authentics - De authentieke look zonder concessies

Authentics, van COREtec, bestaat uit drie sub collecties: Wood, Stone, en Herringbone. Hier vind je wat je zoekt, passend bij jouw stijl. Die perfect natuurlijke uitstraling vind je in alle uitvoeringen. 

Op zoek naar een super sterke 'houten of stenen' vloer?

Bekijk onze collectie PVC vloeren van COREtec!

MAAK EEN AFSPRAAK

Met een PVC vloer haal je niet alleen een super sterke, onderhoudsvrije vloer in huis, maar ook nog eens een levensechte! Met de Authentics collectie van COREtec haal je dan ook vooral de authentieke look in huis. Of je nu van hout, steen, of visgraat houdt.

De drie collecties:

  • De net-echte houten PVC vloer: hierbij kun je kiezen uit zesentwintig kleuren! Van diep donker eiken, zwart gebeitst, white wash, grey wash, natuurlijk grenen, white wash grenen… Met zichtbare nerf, zonder-, met grove knoesten, of met subtiel dessin. Wat je ook zoekt… Het zit erbij.
  • De niet van echt te onderscheiden stenen vloer: hier kun je kiezen uit zes kleuren. Logisch ook, wil het nog authentiek ogen… Je kunt kiezen uit vijf grijstinten, en een levendig geschakeerde bruine vloer. 
  • De ultieme visgraat houtlook vloer: Herringbone is er in vier tinten. Precies de juiste. Hij bestaat uit zacht bruine variaties, met een ‘touch of white wash’, met een diepe ondertoon, of rustig en zacht. 
COREtec staat niet alleen bekend om zijn brede aanbod PVC vloeren, maar vooral om de kwaliteit van deze vloeren. Dat herken je aan de labels. Denk aan ‘geschikt voor vloerverwarming, extra dikke onderlaag, geen ondervloer nodig en meer specificaties die je uiteindelijk over de streep kunnen trekken.

Deel dit artikel

Op zoek naar een super sterke 'houten of stenen' vloer?

Bekijk onze collectie PVC vloeren van COREtec!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay