dd__cotap_vivero_visgraat20220509093952.webp

Nieuwe uitvoeringen in Decokay Design PVC!

Ben je al bekend met PVC voor op de vloer, het sterkere broertje van laminaat? Dan in ieder geval nog niet met de nieuwe uitvoeringen! Een opvallende uitbreiding van de Decokay Design collectie schept nieuwe mogelijkheden.

Geïnspireerd door deze vloer?

Bekijk alle uitvoeringen in onze winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

PVC-vloeren staan al jaren bekend om hun praktische, multifunctionele toepassingen. Maar ze worden ook steeds mooier en levensechter! En dat is natuurlijk het hele streven. Een sterke vloer, die niet van echt te onderscheiden is. Of dat nu houtlook of steenlook is.

Het gerenommeerde vloeren merk Decokay Design breidt zijn collecties uit met niet alleen nieuwe dessins, maar ook nieuwe formaten. Zo is er nu ook een PVC-tegel in formaat 81,2 x 40,6 cm. Voor het imiteren van echt steen is deze tegel ideaal.

Zoveel mensen, zoveel wensen… Om die reden zijn er nóg meer houtmotieven en kleuren in het assortiment bijgekomen, zoals extra lange planken, of nieuwe visgraat uitvoeringen. (Gevallen voor de visgraat vloer, maar heb je een licht interieur? Dan vind je wat je zoekt bij de nieuwe lichte uitvoeringen.)

Decokay Design PVC-vloeren hebben een mooie matte (antislip) toplaag met reliëf. Diktes van de toplaag variëren tussen tussen de 0,30 en 0,55, wat de kwaliteit goed aangeeft. Qua legwijze en formaat kun je gaan voor het zogenaamde Silent Rigid Click-PVC, of voor dryback stroken. De formaten van click tegels zijn: 91,4 x 45,7 cm, 91,4 x 91,4 cm, 60 x 60 cm en nieuw: 81,2 x 40,6 cm.)

Voordelen van een PVC-vloer: waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend, en kei- en keihard.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay