interfloor_dynamic_wood_vinyl20220630105555.webp

Interfloor; Kamerbreed vinyl

Vinyl is helemaal terug van weggeweest. Kamerbreed vinyl zorgt voor een naadloze vloer met een duurzaam, slijtvast en hygiënisch resultaat.

Ons ruime aanbod vinyl vloeren zien?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

In een stoere beton-look (Dynamic Concrete) of een natuurgetrouwe eiken plank (Dynamic Wood). Er zijn legio mogelijkheden met Interfloor. Maar behalve de laatste woontrends, heeft kamerbreed vinyl nog meer voordelen. Omdat het vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven in de naden. Dit komt omdat de kamerbrede vinylvloer maar liefst 4 meter breed is!

Vinyl is één van de veelzijdigste producten op dit moment. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, is egaal, isoleert goed, is geluiddempend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Kortom de ideale vloer voor zowel bedrijfsmatig als privégebruik. En er is zoveel keuze in dessins: een vinylvloer voor elke smaak: tegel, houten plank en beton. Alle niet van echt te onderscheiden en in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

‘Last but not least’: vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, en je hebt er jarenlang plezier van!

Deel dit artikel

Ons ruime aanbod vinyl vloeren zien?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay