STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vinyl is helemaal terug van weggeweest. Kamerbreed vinyl zorgt voor een naadloze vloer met een duurzaam, slijtvast en hygiënisch resultaat.

Interfloor; Kamerbreed vinyl

Interfloor; Kamerbreed vinyl

In een stoere beton-look (Dynamic Concrete) of een natuurgetrouwe eiken plank (Dynamic Wood). Er zijn legio mogelijkheden met Interfloor. Maar behalve de laatste woontrends, heeft kamerbreed vinyl nog meer voordelen. Omdat het vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven in de naden. Dit komt omdat de kamerbrede vinylvloer maar liefst 4 meter breed is!

Vinyl is één van de veelzijdigste producten op dit moment. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, is egaal, isoleert goed, is geluiddempend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Kortom de ideale vloer voor zowel bedrijfsmatig als privégebruik. En er is zoveel keuze in dessins: een vinylvloer voor elke smaak: tegel, houten plank en beton. Alle niet van echt te onderscheiden en in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

‘Last but not least’: vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, en je hebt er jarenlang plezier van!

over
Interfloor

blog
Interfloor
kamerbreed vinyl

impressie
Interfloor
MODERN WOOD collectie

advies
Soorten Vinyl vloeren

Ons ruime aanbod vinyl vloeren zien?

Bekijk alle soorten in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
    De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
  • Vroeger was niet alles beter…
    Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
  • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
    Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP